Ova predivna narukvica izrađena je u kombinaciji lapisa, alabastera, akvamarina, mjesečevog kamena i tibetanskog srebra. Stišava um, umiruje emocije i otklanja stres.

atma.hr – 61
Lapis lazuli stimulira više sposobnosti uma, donosi objektivnost i jasnoću.

Potiče kreativnost kroz povezivanje s izvorom. Otvara treće oko i balansira grlenu čakru. Stimulira prosvjetljenje, olakšava duhovno putovanje i potiče osobnu i duhovnu moć. Ovaj kamen brzo otpušta stres, donoseći duboki mir. Sadrži ogromnu smirenost i ključ je za postizanje duhovnih vještina. Pridonosi izražavanju vlastitog mišljenja i konflikt zamjenjuje harmonijom. Otklanja  poteškoće u grlu ili u komunikaciji uzrokovane  potisnutim bijesom.

Alabaster je poznat i pod nazivom „Rimski biser“.

Pripisivana su mu neobična svojstva, vjerovalo se da je sposoban upiti skrivene informacije i tajne želje. Pomaže u odabiru duhovnog puta i pronalaženju sebe na tom putu. On ima moć privlačenja stvari koje su nam potrebne i odbijanja onih koje nisu. Smiruje puls, pomaže kod kožnih oboljenja i ekcema. Pomaže kod astme, te smanjuje i glavobolju.

atma.hr – 61
Akvamarin smanjuje stres i stišava um.

Oslobađa blokiranu komunikaciju, koristan je u razumijevanju skrivenih emotivnih stanja i u interpretiranju osjećaja. Stišava strahove i pojačava senzitivnost, izoštrava intuiciju i omogućava jasno viđenje. Štiti auru i ujednačava čakre, pročišćava grlenu čakru, dovodi u ravnotežu fizičko i duhovno tijelo. Nositelj ovog kamena zadržava mladost, partnersku vjernost i blaženost ljubavi i sreće.

Mjesečev kamen je najučinkovitiji u umirivanju emocija.

Osvještava nesvjesno i potiče intuiciju i empatiju. Smiruje emotivnu nestabilnost i stres, stabilizira emocije. Poboljšava emotivnu inteligenciju. Pruža duboko emotivno iscjeljenje i liječi poremećaje višeg probavnog trakta, koji se povezuju s emotivnim stresom. Usklađuje hormonalni sustav, stabilizira disbalans tekućina. Pomaže probavnom i reproduktivnom sustavu, asimilira hranljive tvari, eliminira toksine i zadržavanje tekućine, ublažava degenerativna stanja kože, kose, očiju i mesnatih organa, poput jetre i gušterače.

Narukvica – Plava svjetlost

plav svjetl miniPerle lapisa (10 mm), alabastera, akvamarina i mjesečevog kamena s elementima tibetanskog srebra, na rastezljivoj gumici.

Stišava um, umiruje emocije i otklanja stres.

Promjer: 6 cm / Dužina: 18 cm

Cijena: 150 kn