Lapis lazuli

Lapis lazuli je kristal istine u svim aspektima.

Otkriva unutarnju istinu, te promiče svijest o sebi i prihvaćanje tog znanja. Potiče preuzimanje kontrole nad životom i samosvjesnost,  te dozvoljava izražavanje svog stava bez uzdržavanja ili kompromisa.

Lapis lazuli je snažan pojačivač misli. Stimulira više sposobnosti uma, donosi objektivnost i jasnoću. Potiče kreativnost kroz povezivanje s izvorom.

Lapis lazuli otvara treće oko i balansira grlenu čakru. Stimulira prosvjetljenje, olakšava duhovno putovanje i potiče osobnu i duhovnu moć. Ovaj kamen brzo otpušta stres, donoseći duboki mir. Sadrži ogromnu smirenost i ključ je za postizanje duhovnih vještina.

Pridonosi izražavanju vlastitog mišljenja i konflikt zamjenjuje harmonijom. Podučava vrijednosti aktivnog slušanja i potpomaže izražavanje osjećaja i emocija. Razgrađuje mučeništvo, okrutnost i patnju. Otklanja  poteškoće u grlu ili u komunikaciji uzrokovane  potisnutim bijesom.

Lapis lazuli je magično privlačan kristal. Poznat je kao snažan zaštitnik međuljudskih odnosa. Legenda kaže – ako ga poklonite dragoj osobi u znak prijateljstva, on će vas doživotno, u svim okolnostima i prilikama vezati s tom osobom na jedan poseban način.

Ovaj kamen donosi mir, sklad i pozitivan stav, harmonizira fizičku, emotivnu, mentalnu I duhovnu razinu. Poboljšava cirkulaciju i poboljšava srčani ritam. Smanjuje vrtoglavicu i snižava krvni tlak, a smatra se da pomaže kod nesanice.
Ublažava menstrualne grčeve, ukočenost i lumbago. Lapis lazuli smanjuje opću bol i upale, a posebno je učinkovit protiv migrene glavobolje.

Doprinosi izlasku iz depresije, pomaže respiratornom i nervnom sustavu i grlu, čisti organe, leđnu moždinu, timus i jača imunitet. Pomaže kod slabog sluha, pročišćava krv.

Ružičasti žad

Ružičasti žad je kamen srca, povezan je sa srčanom čakrom i dobro djeluje na sve probleme vezane za srčanu čakru. Privlači i pojačava ljubav svake vrste. Također je kamen vjernosti i velikodušnosti. Donosi emocionalnu ravnotežu i stabilnost.

Otpušta negativne misli i opušta um. Koristi se kod plućnih, bubrežnih problema, slabosti imuniteta, PTSP – a, prevelikog umora živčanog sustava.

mini-mNarukvica plavi lapis s ružičastim žadom

Perle (8mm) lapis lazuli u kombinaciji s perlom ružičastog žada sa sitnim staklenim perlama i tibetanskim srebrom.

 Dužina: 19 cm

Cijena: 120 kn

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 15.09.2016.
Slijedeća objavaZašto vas partner iz prošlog života može mučiti u ovom: Karma kroji najluđe obrate!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.