Ova predivna narukvica je izrađena je u kombinaciji oniksa i pahuljičastog opsidijana, tirkiza, koralja, mjesečevog kamena i tibetanskog srebra. Pruža ravnotežu, iscjeljenje, jača auru, donosi mir i sreću.

 

atma.hr – 61
Oniks je poludragi kamen koji oslobađa od tuge, donosi dobru sreću i prepoznavanje osobne snage.

Povezanost oniksa s cjelinom fokusira vašu energiju i usklađuje je s višom silom, pristupanjem višem vodstvu. Ovaj kamen potiče krepkost, postojanost i izdržljivost. Potpomaže učenje lekcija, daje samopouzdanje, pomaže kod apsorpcije energije iz svemira, energije koja je potrebna za liječenje i za ostale svrhe. Dovodi u ravnotežu jin i jang energije unutar tijela.

Pahuljičasti opsidijan je kamen koji nosi snažnu iscjeljujuću energiju.

Pruža snažnu zaštitu, stvarajući štit protiv negativnosti. Ovaj kamen stimulira rast na svim razinama. Koristan je za osjetljive ljude. Blokira energetske napade i otklanja negativne spiritualne utjecaje. Donosi jasnoću uma i razbistrava zbunjenost i ograničavajuća uvjerenja. Razgrađuje emotivne blokade i drevne traume, donoseći dubinu i jasnoću emocijama. Djeluje na vene, kosti i potiče cirkulaciju. Povezan je s korjenskom i sakralnom čakrom.

Crveni koralj predstavlja element vatre.

Njegova jarka crvena boja stimulira zemaljske čakre, budeći u nama senzualnost, strast i želju za uživanjem. Crveni koralj je simbol vitalnosti, inicijative i hrabrosti.  Pomaže kod liječenja anemije i bolesti krvotoka, pomaže kod neplodnosti, olakšava menstrualne tegobe, ublažava bolove kod poroda, sprječava infekcije, djeluje kao afrodizijak, potiče izgradnju mišića.

atma.hr – 61
Tirkiz je moćan zaštitnik i iscjelitelj koji donosi sreću, radost i ljubav.

Kamen je koji štiti, potiče duhovno usklađivanje i poboljšava komunikaciju s fizičkim i duhovnim svijetom. Raspršuje negativne energije i čisti elektromagnetni smog, pružajući zaštitu od zagađivača u okruženju. Balansira i usklađuje sve čakre sa suptilnim tijelima, potiče samorealizaciju, kreativno rješavanje problema i smiruje živce kod javnih nastupa. Stabilizira promjene raspoloženja i donosi unutarnji mir.

Mjesečev kamen je “kamen novih početaka”.

Njegovo najefikasnije djelovanje je umirivanje emocija. Mjesečev kamen osvještava nesvjesno i potiče intuiciju i empatiju. Stišava prenagle reakcije na situacije i na emotivne okidače. Smiruje emotivnu nestabilnost i stres, stabilizira emocije. Poboljšava emotivnu inteligenciju. Pruža duboko emotivno iscjeljenje.

Narukvica Plesači kroz vrijeme

DSCF3049miiniPerle oniksa i pahuljičastog opsidijana (6 mm) s ukrasnim perlama tirkiza, koralja, mjesečevog kamena i elementima tibetanskog srebra, nanizano na gumicu.

Pruža ravnotežu, iscjeljenje, jača auru, donosi mir i sreću.

Dužina: 18-21 cm .

Cijena: 150 kn