Ova predivna narukvica je ručno rađena od perli pahuljičastog opsidijana uz dodatak crnog opsidijana, koralja i elemenata tibetanskog srebra. Opsidijan je kamen bez granica, djeluje vrlo brzo i velikom snagom. Pruža duboko iscjeljenje duše, te je odličan za uklanjanje negativnosti. Crveni koralj predstavlja element vatre i zrači životnom energijom.

atma.hr – 39

Opsidijan je kamen bez granica i ograničenja.

Djeluje vrlo brzo i velikom snagom. Olakšava povratak u prošlost i iscjeljuje bolne emocije ili traume koja je još uvijek imamo u sadašnjosti. Pruža duboko iscjeljenje duše. Pruža snažnu zaštitu, te je odličan za uklanjanje negativnosti. Također je odlična zaštita od psihičkih napada.

Snažan je čistač psihičkog smoga stvorenog unutar aure, te je odličan kristal za duhovni ili iscjeljujući rad. Ima snažna metafizička svojstva koja će vas štititi protiv negativnosti, a energija ovog kamenja može stimulirati dar proroštva.

Blokira psihičke napade i apsorbira negativne energije iz okoline. Izvlači mentalni stres i napetost. To potiče rast na svim razinama, pozivajući istraživanje nepoznatih i otvaranje novih horizonata. Donosi jasnoću uma i briše konfuziju. Promiče osobine samilosti i snage.

Stvara uzemljujuću vrpcu iz donje zemaljske čakre do centra zemlje, upija negativnu energiju iz okruženja i daje snagu u trenucima kad je potrebna. Koristan je za naročito osjetljive ljude. Blokira psihičke napade i otklanja negativne spiritualne utjecaje.

Opsidijan eliminira energetske blokade i opušta napetost, ugrađujući psihološku sjenku u cjelinu, da bi donio spiritualni integritet. Usidrava duh u tijelo. Ovaj kamen stimulira rast na svim nivoima.

Tjera na istraživanje nepoznatog, otvarajući nove horizonte. Donosi jasnoću uma i razbistrava zbunjenost i ograničavajuća uvjerenja. Potiče kvalitete suosjećanja i snage.

Vibracije ovog kamena mogu rezonirati u čakri trećeg oka i pruža snažnu pomoć kod primanja odgovora na pitanja u komunikaciji sa Svemirom.

Pomaže da prepoznate i otpustite “pogrešno razmišljanje” i stresne mentalne modele. Potiče smirenost i unutarnji fokus.

Odbija negativnost i raspršuje misli koje nisu ispunjene ljubavlju. Olakšava otpuštanje starih ljubavi i pruža podršku tijekom preobražaja. Probija mentalne barijere i razgrađuje mentalno uvjetovanje. Može sakupiti rasutu energiju i potaknuti emotivno oslobađanje.

Crveni koralj predstavlja element vatre i zrači životnom energijom.

Simbolizira ljubav, odanost i vjernost. Njegova jarka crvena boja stimulira zemaljske čakre, budeći u nama senzualnost, strast i želju za uživanjem. Crveni koralj je simbol vitalnosti, inicijative i hrabrosti. Omiljeni je odabir strastvenih osoba koje vole avanturu i izazove.

Osoba pod njegovim utjecajem ima visoko samopouzdanje i uvijek je spremna uhvatiti se u koštac sa izazovima koje život nosi. Donoseći spontanost, koralj otklanja strah od budućnosti i usidrava pažnju u sadašnji trenutak.

atma.hr – 39

Prema vjerovanjima, ovaj neodoljivi kamen veže se uz sreću u braku pa su se djevojke prije udaje nerijetko ukrašavale upravo koraljnim nakitom.

Crveni koralj je simbol materinstva te bi ga svaka buduća majka trebala nositi na sebi. Štiti plod u maternici i njegov zdravi razvoj. Crvena boja ljubavi utječe emotivno na dijete i poslije poroda te ga prati cijeli njegov život.

Koralj je odličan odabir za sramežljive osobe koje ne vole biti u centru pažnje. Pomaže nam prihvatiti sebe, svoje želje i potrebe, i potiče izražavanje istih.

Također, pomaže utjecajnim osobama i vođama, jer budi prikrivenu zavodljivost i pomaže da naša riječ dopre do drugih.

Narukvica Victoria

mini nPerle pahuljičastog opsidijana uz dodatak crnog opsidijana, koralja i elemenata tibetanskog srebra.

Opsidijan je kamen bez granica, djeluje vrlo brzo i velikom snagom. Pruža duboko iscjeljenje duše, te je odličan za uklanjanje negativnosti. Crveni koralj predstavlja element vatre i zrači životnom energijom.

Dužina: 20 cm

Cijena: 150 kn