Pogled

Narukvica od perli amazonita i kristala (8,10 mm) s perlama alabastera i s elementima tibetanskog srebra.

Amazonit je kamen istine, časti, komunikacije, cjelovitosti, vitalnosti, ravnoteže i poštovanja. Povećava intuiciju, psihičku moć, kreativnost, intelekt i psihičke sposobnosti. Povezan je s grlenom čakrom i kao takav koristan u komunikaciji.

Dovodi u red fizičko i astralno tijelo. Smanjuje stres i donosi samopoštovanje. Može iscijeliti emocionalne nemire i traume. Općenito ima preventivno djelovanje na zdravlje, smanjuje srčane probleme, koristan je za mišiće, živčani sustav, zube zahvaćene propadanjem i osteoporozu.

Pojačava životnu snagu, daje dublji opuštajući san – odličan u spavaćoj sobi, smiruje živce i čisti od negativnih energija, poboljšava komunikaciju ljubavi i uklanja energetske blokade, pročišćava sve meridijane, pojačava muške kvalitete u osobi.

atma.hr – 75
Alabaster je poznat i pod nazivom „Rimski biser“. Pripisivana su mu neobična svojstva, vjerovalo se da je sposoban upiti skrivene informacije i tajne želje.

Pomaže u odabiru duhovnog puta i pronalaženju sebe na tom putu.

On ima moć privlačenja stvari koje su nam potrebne i odbijanja onih koje nisu. Smiruje puls, pomaže kod kožnih oboljenja i ekcema. Pomaže kod astme, te smanjuje i glavobolju.

Narukvica Pogled

PogledminiNarukvica od perli amazonita i kristala (8,10 mm) s perlama alabastera i s elementima tibetanskog srebra.

Amazonit smanjuje stres i donosi samopoštovanje. Alabaster pomaže u odabiru duhovnog puta.

Cijena: 150 kn