Ova predivna narukvica je izrađena je u kombinaciji žada, ahata, zoisita, kristala i tibetanskog srebra. Pruža unutarnju stabilnost, mirnoću i zrelost.

atma.hr – 61
Žad je simbol čistoće i smirenosti.

Stabilizira osobnost i objedinjuje um s tijelom. Potiče zadovoljstvo samim sobom. Otpušta negativne misli i opušta um. Doprinosi spokojnom razmišljanju oslobađajući nas negativnih misli. To je kamen unutarnje ravnoteže i iscjeljenja, ublažava nervozu i strah, te odbija negativnost. Jača auru.

Ahat pruža unutarnju stabilnost, mirnoću i zrelost.

Njegova topla, zaštitnička svojstva potiču sigurnost i samopouzdanje. Potiče mirnu kontemplaciju životnih iskustava koji dovode do duhovnog rasta i unutarnje stabilnosti. Poboljšava mentalne, potiče osjećaj za stvarnost i pragmatično razmišljanje. Stabilizira auru, uklanjanja i transformira negativne energije. Njegov učinak čišćenja je moćan na svim razinama.

atma.hr – 61
Zoisit  je kamen koji poboljšava vitalnost i transformira negativnu energiju u pozitivnu.

Potiče oporavak nakon stresa ili dugih perioda bolesti. To je mističan kamen koji donosi nadu. Daje optimizam, volju samopouzdanje i emocionalno zadovoljstvo.Vrlo je pogodan kristal za borbu protiv lijenosti, obijesti i nepromišljenosti. Uravnotežuje rad adrenalinskih žlijezda i reproduktivnih organa, ojačava srce, čuva pluća, regulira krvotok. Pomaže u čišćenju organizma, oslobađa od svih vrsta ovisnosti, smanjuje upale, stimulira plodnost i iscjeljuje bolesti spolnih organa. Neutralizira preveliku kiselost i ublažava upale, jača imunološki sustav.

Narukvica Pogled u dušu

DSCF3029mniPerle zelenog žada (10 mm) s ukrasnom perlom ahata, zoisitom , kristalom (obojenim u zeleno) i elementima tibetanskog srebra , na rastezljivoj gumici.

Pruža unutarnju stabilnost, mirnoću i zrelost.

Promjer: 6 cm / Dužina: 18 cm

Cijena: 150 kn