Ova prekrasna kristalna narukvica je ručno izrađena od perli lapis lazuli kamena, nanizanih na posrebrenu žicu, s ukrasnom perlom mjesečevog kamena i kristala i elementima tibetanskog srebra. Lapis lazuli otvara treće oko i balansira grlenu čakru. Mjesečev kamen osvještava nesvjesno i potiče intuiciju i empatiju.

atma.hr – 39

Lapis lazuli je kristal istine u svim aspektima.

Otkriva unutarnju istinu, te promiče svijest o sebi i prihvaćanje tog znanja. Potiče preuzimanje kontrole nad životom i samosvjesnost,  te dozvoljava izražavanje svog stava bez uzdržavanja ili kompromisa.

Lapis lazuli je snažan pojačivač misli. Stimulira više sposobnosti uma, donosi objektivnost i jasnoću. Potiče kreativnost kroz povezivanje s izvorom.

Lapis lazuli otvara treće oko i balansira grlenu čakru. Stimulira prosvjetljenje, olakšava duhovno putovanje i potiče osobnu i duhovnu moć. Ovaj kamen brzo otpušta stres, donoseći duboki mir. Sadrži ogromnu smirenost i ključ je za postizanje duhovnih vještina.

Pridonosi izražavanju vlastitog mišljenja i konflikt zamjenjuje harmonijom. Podučava vrijednosti aktivnog slušanja i potpomaže izražavanje osjećaja i emocija. Razgrađuje mučeništvo, okrunost i patnju. Otklanja  poteškoće u grlu ili u komunikaciji uzrokovane  potisnutim bijesom.

Lapis lazuli je magično privlačan kristal. Poznat je kao snažan zaštitnik međuljudskih odnosa.

Legenda kaže – ako ga poklonite dragoj osobi u znak prijateljstva, on će vas doživotno, u svim okolnostima i prilikama vezati s tom osobom na jedan poseban način.

atma.hr – 39

Mjesečev kamen je “kamen novih početaka”.

Kako njegovo ime govori, snažno je povezan s mjesecom i intuicijom. Njegovo najefikasnije djelovanje je umirivanje emocija. Mjesečev kamen osvještava nesvjesno i potiče intuiciju i empatiju. Izaziva lucidne snove, posebno za vrijeme punog mjeseca.

Psihološki, mjesečev kamen stišava prenagle reakcije na situacije i na emotivne okidače. Mentalno, mjesečev kamen otvara um prema iznenadnim i iracionalnim impulsima. Smiruje emotivnu nestabilnost i stres, stabilizira emocije. Poboljšava emotivnu inteligenciju.

Narukvica Priča plavog kamena

Ova prekrasna kristalna narukvica je ručno izrađena od perli lapis lazuli kamena, nanizanih na posrebrenu žicu, s ukrasnom perlom mjesečevog kamena i kristala i elementima tibetanskog srebra.

Lapis lazuli otvara treće oko i balansira grlenu čakru. Mjesečev kamen osvještava nesvjesno i potiče intuiciju i empatiju.

Dužina: 20 cm

Cijena: 150 kn

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here