Ova predivna narukvica je izrađena od perli kristala s perlama oniksa i kristalnim privjescima, s elementima tibetanskog srebra, nanizano na rastezljivu gumicu i posrebrenu žicu. Fokusira vašu energiju i usklađuje je s višom silom, pristupanjem višem vodstvu. Ovaj kamen potiče krepkost, postojanost i izdržljivost.

atma.hr – 61
Oniks je poludragi kamen koji oslobađa od tuge, donosi dobru sreću i prepoznavanje osobne snage.

Povezanost oniksa s cjelinom fokusira vašu energiju i usklađuje je s višom silom, pristupanjem višem vodstvu. Ovaj kamen potiče krepkost, postojanost i izdržljivost.

Potpomaže učenje lekcija, daje samopouzdanje, pomaže kod apsorpcije energije iz svemira, energije koja je potrebna za liječenje i za ostale svrhe. Dovodi u ravnotežu jin i jang energije unutar tijela.

Pruža podršku u teškim ili zbunjujućim okolnostima i u periodima teškog mentalnog ili fizičkog stresa.

Za oniks se kaže da sadrži sjećanja na stvari koje su se dogodile nosiocu. Može se koristiti za psihometriju, da ispriča priču onima koji su osjetljivi na njegove vibracije.

Ovo svojstvo zadržavanja fizičkih sjećanja čini oniks jako korisnim za istraživanje prošlih života, u procesu liječenja starih povreda i psihičkih trauma koje utječu na sadašnji život.

atma.hr – 61
Narukvica Puls svemira

mini 5Ova predivna narukvica je izrađena od perli kristala (8 mm) s perlama oniksa i kristalnim privjescima, s elementima tibetanskog srebra, nanizano na rastezljivu gumicu i posrebrenu žicu.

Fokusira vašu energiju i usklađuje je s višom silom, pristupanjem višem vodstvu. Ovaj kamen potiče krepkost, postojanost i izdržljivost.

Dužina: 18-21 cm

Cijena: 150 kn – Kupi ovdje