Narukvica je izrađena od 7 kristala za 7 chakri ili glavnih energetskih područja na tijelu, u kombinaciji sa svetim drvom rudrakše.

Energizira svih 7 čakri u tijelu i uspostavlja sklad i ravnotežu. Vremenom jačaju naši energetski centri, postaju vitalniji, a naš cijeli organizam zdraviji.

Narukvica s kristalima i rudrakšom 7 čakri

Narukvica je izrađena od 7 kristala za 7 čakri u kombinaciji sa svetim drvom rudrakše.

Energizira svih 7 čakri u tijelu i uspostavlja sklad i ravnotežu.

Dostupne su i druge varijacije (vidi u webshopu).

Cijena: 155 kn 

Više o proizvodu:

Rudraksha

Rudraksha je čudesan dar prirode čije je pozitivno djelovanje poznato još od davnina.

Rudraksha kuglice predstavljaju Gospodina Šivu.

Rudraksha je nastala kao dar prirode svim ljudima, dar koji donosi pozitivnost, povećava mir i ravnotežu te nam pomaže da bistrog i pozitivnog uma živimo u sadašnjem trenutku. Riječ rudraksha na sanskrtu znači Šivine suze, a potječe od riječi  – Rudra, koje je jedno od imena boga Šive i riječi Aksham, što znači suza.

Vjeruje se da rudraksha donosi unutarnji mir, znanje, snagu i prosvjetljenje. Ona održava zdravlje, osnažuje i pruža neustrašiv život na putu do prosvjetljenja i oslobođenja.

Rudraksha  je povezana s planetom Jupiter i božanstvom Rudra Kalagni. Daje mir, snažan intelekt i moć govora te jača svjesnost. Kaže se da ispunjava sve želje te da je prikladna za sve one koji teže za duhovnim spoznajama.

Zrna rudrakshe emitiraju elektromagnetsko zračenje koje ima snažno pozitivno djelovanje na tijelo, um i duh nosioca. Naši osjetilni organi odgovaraju na podražaje kao što su dodir, miris, buka, vid i okus kao posljedica bioelektriciteta. Bioelektricitet prenosi informacije iz mozga u različite dijelove tijela i obratno.

Kristali i čakre

Još u kameno doba, muškarci i žene su nosili kristalni nakit i amajlije.

Oni su imali dekorativnu, ali i zaštitnu ulogu, čuvajući svoje nosioce od zla. Danas kristali nose istu moć. Nošenje kristala ili samo posjedovanje nekog u neposrednoj blizini može povećati vašu energiju. Pažljivo raspoređeni, kristali mogu promijeniti vaš život.

Kristali se od davnina koriste za liječenje i za uspostavljanje ravnoteže. Oni djeluju kroz rezonancu i vibraciju. Kristali djeluju na fizičkom, emotivnom, mentalnom i duhovnom nivou postojanja. Oni vraćaju u harmoniju suptilne energije i rješavaju bolest, dopirući do uzroka u korijenu.

Kristali djeluju kroz vibraciju tako što ponovo dovode u ravnotežu biomagnetni omotač, koji obavija fizičko tijelo i aktiviraju točke povezivanja s čakrama, koje reguliraju vibrirajuće stanje tijela. Ponovnim dovođenjem čakri u ravnotežu mnoga stanja fizičke i psihološke nezdravosti se mogu popraviti.

Kristali raznih toplih boja griju, stimuliraju zglobove, reguliraju poremećaje u radu želuca, popravljaju cirkulaciju, osvježavaju tijelo, podižu životnu energiju, aktiviraju timus, spolne žlijezde i organe, uspostavljaju samokontrolu i pozitivno raspoloženje.

Jačaju živčani sustav i imunitet, potiču metabolizam, bude nježnost i blagost, općenito rečeno, dižu i aktiviraju.

Svjetlost kristala hladnih boja spušta temperaturu i tlak, smiruje upale i infekcije, ublažava glavobolju, smanjuje rastresenost, pomaže kod bolesti očiju, epilepsije, zubobolje, nesanice, generalno smiruje, spušta i hladi.

Crno, smeđe i crveno drago i poludrago kamenje se povezuje s prvom korijenskom čakrom, narančasti kristali povezuju se s drugim energetskim centrom, žuti s trećom čakrom,  ružičasti i zeleni s četvrtom čakrom, svijetloplavi i plavozeleni s petom, a tamnoplavi kristali i neki ljubičasti sa šestom čakrom. Prozirni i ljubičasti kristali i drago kamenje povezani su sa sedmom, krunskom čakrom.

Prema kristalima trebate se odnositi s poštovanjem, a za uzvrat ćete dobiti povratak izvornoj vibraciji koja će vas dovesti u sklad s prirodom, u sklad sa samim sobom, a time i do pozitivnih misli, izvrsnog zdravlja, aktivnog i ispunjenog života.

Narukvica s kristalima i rudrakšom 7 čakri

Narukvica je izrađena od 7 kristala za 7 čakri u kombinaciji sa svetim drvom rudrakše.

Energizira svih 7 čakri u tijelu i uspostavlja sklad i ravnotežu.

Dostupne su i druge varijacije (vidi u webshopu).

Cijena: 155 kn 

Prethodna objavaEnergetske piramide s jadranskim koraljem i kristalima
Slijedeća objavaBio parfem Vanilla Blossom Acorelle s eteričnim uljima – Opušta i budi senzualnost
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.