Ova predivna narukvica je izrađena je od kristala za svaku pojedinu čakru; prva čakra – crveni ahat/jaspis, druga – karneol, treća – citrin, četvrta – zeleni žad/zeleni jaspis, peta – tirkiz/plavi ahat, šesta – lapis lazuli i sedma čakra ametist, u kombinaciji s crnom vulkanskom lavom što zajedno djeluje umirujuće i snažno, jača našu vezu sa zemljom i prirodom, donoseći snagu, hrabrost i stabilnost.

atma.hr – 61




Ahat pruža unutarnju stabilnost, mirnoću i zrelost. Podiže svijest, pruža fizičku snagu i emocionalnu izdržljivost. Poboljšava mentalne funkcije koje poboljšavaju koncentraciju, percepciju i analitičke sposobnosti. Potiče osjećaj za stvarnost i pragmatično razmišljanje. Koristan je za bilo koju vrstu traume.

Karneol daje hrabrost, potiče pozitivne izbore u životu, odstranjuje apatiju i motivira na uspjeh u poslu i u drugim stvarima. Ovaj kamen pomaže vam da vjerujete sebi i svojim procjenama. Budi nas iz letargije, daje vitalnost i pomaže nam pronaći naš životni put.

Stabilizira auru, uklanjanja i transformira negativne energije. Njegov učinak čišćenja je moćan na svim razinama.

Citrin je jedan od kamenja izobilja. Puni energijom svaki segment života. Štiti auru, čisti čakre, posebno čakru solarnog pleksusa i pupčanu. Aktivira krunsku čakru i pojačava intuiciju. Pročišćava i balansira suptilna tijela, dovodeći ih u harmoniju s fizičkim. Ovaj dinamični kamen podučava kako da otkrijemo i privučemo bogatstvo i napredak, uspjeh i sve dobre stvari.

Pojačava koncentraciju i revitalizira um. Odličan je za prevladavanje depresije, strahova i fobija.

Žad je kamen ravnoteže i iscjeljenja. Smiruje nervozu i emocije temeljene na strahu. Štiti nas od negativnosti i neprestano zrači umirujuće i pročišćavajuće energije. Pomaže da prepoznate sebe kao duhovno biće na ljudskom putovanju i budi skrivena znanja.

Doprinosi spokojnom razmišljanju oslobađajući nas negativnih misli. Ublažava nervozu i strah. Jača auru i energiju nosioca i osigurava njegovu zaštitu.

Ametist razvija viša stanja svijesti i meditaciju. Ima snažne iscjeliteljske i pročišćavajuće moći, motivira duhovnu svjesnost.

Tirkiz razvija komunikaciju, kreativnost i izražavanje, kao i psihičku senzibilnost te povezanost s onostranim. Daje unutarnju smirenost, istovremeno zadržavajući pozornost, te potpomaže kreativno izražavanje. Emotivno, tirkiz stabilizira promjene raspoloženja i donosi unutarnji mir.

atma.hr – 61




Lapis lazuli otkriva unutarnju istinu, te promiče svijest o sebi i prihvaćanje tog znanja. Potiče preuzimanje kontrole nad životom i samosvjesnost. Stimulira više sposobnosti uma, donosi objektivnost i jasnoću. Potiče kreativnost kroz povezivanje s izvorom.

Vulkanska lava je kamen hrabrosti. Pruža stabilnost i snagu kada prolazimo kroz promjene u životu. Smanjuje negativne aspekte nečijeg karaktera i omogućuje nam da shvatimo u kojem području je potrebna modifikacija. Sadrži elementarne sile vatre i zemlje, te je bogata mineralima koji su zakopani duboko u Zemljinoj jezgri.

Lava je poznata po svojoj kvaliteti uzemljavanja i odlična je za smirivanje emocija. Budući da dolazi iz sirove energije, smatra se kamenom ponovnog rođenja. Uklanja nepotrebne slojeve emocionalnih vezanosti.

Zbog svoje jake veze sa zemljom i njenog  stvaranja u središtu Zemlje, fantastična je za stabilizaciju i uzemljenje korijenske čakre i povezivanje sa Zemljom.  Omogućuje nam da ukorijenimo raspršenu energiju i pronađemo fokus i ravnotežu.

Narukvica s poludragim kamenjem i lavom za snagu

17amanjaOva predivna narukvica je izrađena je od kristala za svaku pojedinu čakru; prva čakra – crveni ahat/jaspis, druga – karneol, treća – citrin, četvrta – zeleni žad/zeleni jaspis, peta – tirkiz/plavi ahat, šesta – lapis lazuli i sedma čakra ametist, u kombinaciji s crnom vulkanskom lavom što zajedno djeluje umirujuće i snažno, jača našu vezu sa zemljom i prirodom, donoseći snagu, hrabrost i stabilnost.

Narukvica je na gumicu. Dužina: 17 cm

Cijena: 120 kn – Kupi ovdje