NarukvicaSmirenost

Ova predivna narukvica izrađena je od perli amazonita, alabastera i mjesečevog kamena (8 mm) s elementima tibetanskog srebra, na posrebrenoj žici.

Amazonit smanjuje stres i donosi samopoštovanje. Mjesečev kamen smiruje emotivnu nestabilnost i stres, stabilizira emocije, poboljšava emotivnu inteligenciju. Alabaster pomaže u odabiru duhovnog puta.

atma.hr – 45

Amazonit je kamen istine, časti, komunikacije, cjelovitosti, vitalnosti, ravnoteže i poštovanja. Povećava intuiciju, psihičku moć, kreativnost, intelekt i psihičke sposobnosti. Povezan je s grlenom čakrom i kao takav koristan u komunikaciji.

Dovodi u red fizičko i astralno tijelo. Smanjuje stres i donosi samopoštovanje. Može iscijeliti emocionalne nemire i traume. Općenito ima preventivno djelovanje na zdravlje, smanjuje srčane probleme, koristan je za mišiće, živčani sustav, zube zahvaćene propadanjem i osteoporozu.

Pojačava životnu snagu, daje dublji opuštajući san – odličan u spavaćoj sobi, smiruje živce i čisti od negativnih energija, poboljšava komunikaciju ljubavi i uklanja energetske blokade, pročišćava sve meridijane, pojačava muške kvalitete u osobi.

Mjesečev kamen je “kamen novih početaka”. Kako njegovo ime govori, snažno je povezan s mjesecom i intuicijom. Njegovo najefikasnije djelovanje je umirivanje emocija. Mjesečev kamen osvještava nesvjesno i potiče intuiciju i empatiju. Izaziva lucidne snove, posebno za vrijeme punog mjeseca.

Psihološki, mjesečev kamen stišava prenagle reakcije na situacije i na emotivne okidače. Mentalno, mjesečev kamen otvara um prema iznenadnim i iracionalnim impulsima.

Smiruje emotivnu nestabilnost i stres, stabilizira emocije. Poboljšava emotivnu inteligenciju.

Mjesečev kamen pruža duboko emotivno iscjeljenje i liječi poremećaje višeg probavnog trakta, koji se povezuju s emotivnim stresom. Fizički, Mjesečev kamen snažno utječe na ženski reproduktivni ciklus i smanjuje napetost i bolove izazvane menstruacijom.

Alabaster je poznat i pod nazivom „Rimski biser“. Pripisivana su mu neobična svojstva, vjerovalo se da je sposoban upiti skrivene informacije i tajne želje. Pomaže u odabiru duhovnog puta i pronalaženju sebe na tom putu.

On ima moć privlačenja stvari koje su nam potrebne i odbijanja onih koje nisu. Smiruje puls, pomaže kod kožnih oboljenja i ekcema. Pomaže kod astme, te smanjuje i glavobolju.

Narukvica Smirenost

Narukvica SmirenostPerle amazonita, alabastera i mjesečevog kamena (8 mm) s elementima tibetanskog srebra na posrebrenoj žici.

Amazonit smanjuje stres i donosi samopoštovanje. Mjesečev kamen smiruje emotivnu nestabilnost i stres, stabilizira emocije, poboljšava emotivnu inteligenciju. Alabaster pomaže u odabiru duhovnog puta.

Dužina: 18-21 cm

Cijena: 150 kn