Ova predivna narukvica izrađena je u kombinaciji hematita, oniksa, koralja i tibetanskog srebra. Raspršuje negativnost, potiče smirenost i unutarnji fokus.

atma.hr – 61




Hematit dovodi u harmoniju um, tijelo i duh.

Naročito je učinkovit za uzemljenje i zaštitu. Ovaj kamen ima snažan jang element i usklađuje meridijane, otklanjajući neuravnoteženost jina. Raspršuje negativnost i sprječava da negativna energija uđe u auru, vraćajući mir i harmoniju u tijelo. Povezan je s korijenskom čakrom, uzemljuje višak energije i djeluje kao stabilizirajuća sila.

Oniks je poludragi kamen koji oslobađa od tuge, donosi dobru sreću i prepoznavanje osobne snage.

Povezanost oniksa s cjelinom fokusira vašu energiju i usklađuje je s višom silom, pristupanjem višem vodstvu. Ovaj kamen potiče krepkost, postojanost i izdržljivost. Potpomaže učenje lekcija, daje samopouzdanje, pomaže kod apsorpcije energije iz svemira, energije koja je potrebna za liječenje i za ostale svrhe. Dovodi u ravnotežu jin i jang energije unutar tijela.

Crveni koralj predstavlja element vatre i zrači životnom energijom.

Simbolizira ljubav, odanost i vjernost. Njegova jarka crvena boja stimulira zemaljske čakre, budeći u nama senzualnost, strast i želju za uživanjem. Crveni koralj je simbol vitalnosti, inicijative i hrabrosti. Omiljeni je odabir strastvenih osoba koje vole avanturu i izazove.

atma.hr – 61




Osoba pod njegovim utjecajem ima visoko samopouzdanje i uvijek je spremna uhvatiti se u koštac sa izazovima koje život nosi. Donoseći spontanost, koralj otklanja strah od budućnosti i usidrava pažnju u sadašnji trenutak.

Koralj je odličan odabir za sramežljive osobe koje ne vole biti u centru pažnje. Pomaže nam prihvatiti sebe, svoje želje i potrebe, i potiče izražavanje istih. Također, pomaže utjecajnim osobama i vođama, jer budi prikrivenu zavodljivost i pomaže da naša riječ dopre do drugih.

Narukvica Snaga Zemlje

snaga zemlje miniPerle hematita (10 mm) i oniksa (8 mm) s ukrasnom koraljnom perlom i elementima tibetanskog srebra.

Raspršuje negativnost, potiče smirenost i unutarnji fokus.

Dužina: 18-23 cm

Cijena : 150 kn