Narukvica sadrži kombinaciju tirkiznog kamena, ukrasno obojenog tirkiznog kamena i enamel perle. Raspršuje negativne energije, daje snagu i unutarnju smirenost.

atma.hr – 61
Tirkiz je moćan zaštitnik i iscjelitelj koji donosi sreću, radost i ljubav. Potiče duhovno usklađivanje i poboljšava komunikaciju s fizičkim i duhovnim svijetom.

Istražuje prošle živote i pokazuje koliko je kreacija vaše “sudbine” proces koji traje i koji ovisi o tome što radite u svakom trenutku. Tirkiz je kamen pročišćenja. Raspršuje negativne energije i čisti elektromagnetni smog, pružajući zaštitu od zagađivača u okruženju.

Balansira i usklađuje sve čakre sa suptilnim tijelima i prilagođava fizičku ravan duhovnoj. U tradicionalnoj misli, tirkiz ujedinjuje zemlju s nebom, spajajući mušku i žensku energiju. Ovo je kamen empatije i ravnoteže. Potiče samorealizaciju, kreativno rješavanje problema i smiruje živce kod javnih nastupa.

Psihološki, tirkiz je kamen koji daje snagu. Razgrađuje mučenički stav i samo – sabotažu. Mentalno, tirkiz daje unutarnju smirenost, istovremeno zadržavajući pozornost, te potpomaže kreativno izražavanje.

atma.hr – 61
Emotivno, tirkiz stabilizira promjene raspoloženja i donosi unutarnji mir.

Stimulira romantičnu ljubav. Fizički, tirkiz je odličan kamen za iscrpljenost, depresiju i napade panike. Štiti od vanjskih utjecaja i zagađivača u atmosferi.

Narukvica Srce mora

DSCF3133manja CopyTirkizni kamen (8 mm) s ukrasnim perlama crveno obojenog tirkiznog kamena i enamel perlom, na rastezljivoj gumici.

Donosi sreću, radost i ljubav. Potiče duhovno usklađivanje i poboljšava komunikaciju s fizičkim i duhovnim svijetom. Balansira i usklađuje čakre, raspršuje negativne energije, daje snagu i unutarnju smirenost.

Štiti od vanjskih utjecaja i zagađivača u atmosferi.

Promjer: 7 cm/Dužina: 20 cm

Cijena: 140 kn – Kupi ovdje