Narukvica sadrži kombinaciju perli hematita, kristala s elementima tibetanskog srebra. Uklanja negativnost, dovodi u harmoniju um, tijelo i duh.

atma.hr – 61
Hematit je poznat kao “kamen za um”.

Hematit dovodi u harmoniju um, tijelo i duh. On je osnovni kamen zemljine energije, svojim vibracijama donosi životnu snagu, energiju i vitalnost. Donosi nam unutarnji mir, osjećaj topline i zaštitu Majke Zemlje.

Pomaže u kritičnim situacijama kad smo iscrpljeni ili teže bolesni, aktivira naše sakrivene rezerve i jača organizam novom životnom energijom.

Donosi mentalnu organizaciju, vrlo je prizeman i umirujući. Potiče temeljno razmišljanje, logiku i matematiku. Poboljšava pamćenje, daje originalno razmišljanje. Pomaže nam shvatiti da su nam granice tamo gdje ih sami postavimo.

Uklanja negativnosti, potiče izdržljivost i hrabrost. Uravnotežuje tijelo, um i duh. Naročito je učinkovit za uzemljenje i zaštitu.

Ovaj kamen ima snažan jang element i usklađuje meridijane, otklanjajući neuravnoteženost jina. Raspršuje negativnost i sprječava da negativna energija uđe u auru, vraćajući mir i harmoniju u tijelo.

Psihološki, hematit podiže samopouzdanje i sposobnost preživljavanja, pojačava snagu volje. Ovaj kamen otklanja ograničenja koja ste sami sebi postavili i potiče ekspanziju. Koristan je za prevladavanje ovisnosti.

atma.hr – 61
Hematit usmjerava pažnju na strasti koje upravljaju životom. Hematit vam pomaže da se pomirite s greškama i da ih radije prihvatite kao iskustva iz kojih ste nešto naučili, nego kao katastrofe.

Mentalno, hematit stimulira koncentraciju i usredotočenost. Poboljšava pamćenje i originalnu misao. Povezan je s korijenskom čakrom, uzemljuje višak energije i djeluje kao stabilizirajuća sila.

Narukvica Svjetlost svijeta

manja 1Perle hematita i kristala (8mm) s elementima tibetanskog srebra, nanizano na gumicu.

Donosi unutarnji mir, osjećaj topline i zaštitu Majke Zemlje.

Podiže samopouzdanje i sposobnost preživljavanja, pojačava snagu volje.Stimulira koncentraciju i usredotočenost. Poboljšava pamćenje i originalnu misao.

Uklanja negativnost, dovodi u harmoniju um, tijelo i duh. Usklađuje meridijane, uzemljuje i djeluje kao stabilizirajuća sila.

Promjer: 6,5 cm/Dužina: 19,5 cm

Cijena: 150 kn – Kupi ovdje