Narukvica sadrži kombinaciju perli tigrovog oka, hematita i jaspera, s elementima tibetanskog srebra.

atma.hr – 61
Tigrovo oko je jak zaštitnički kamen i tradicionalno je nošen kao talisman protiv uroka i kletvi. Pomaže pri ostvarivanju ciljeva, prepoznajući unutarnje potencijale i potičući jasnoću namjere. Prizemljuje i olakšava manifestaciju volje.

Tigrovo oko usidrava promjenu u fizičko tijelo. Koristan je za razrješavanje dilema i unutarnjih konflikata, posebno onih izazvanih ponosom i tvrdoglavošću. Liječi probleme samopodcjenjivanja, samokritike i blokirane kreativnosti.

Uravnotežuje jin i jang magiju i puni emotivno tijelo energijom. Ublažava depresiju i podiže raspoloženja. Podržava djelovanje iz razuma, radije nego iz emocije. Povećava nepovredivost, praktičnost, ispravno korištenje moći. Povećava sreću, donosi blagostanje, često u obliku novca. Pomaže da jasno sagledamo i vidimo stvari bez iluzija.

Jasper aktivira našu volju, odlučnost i izdržljivost. Stabilizira i uravnotežuje energiju. Dovodi jin i jang u ravnotežu i usklađuje fizičko, emotivno i mentalno tijelo s eteričnom domenom. Njeguje i podržava u periodima stresa i donosi mir i ispunjenje.

Odbija negativnu energiju, donosi sigurnost i vraća unutarnji mir. Pomaže  prepoznati iracionalne misli i obrasce i donosi potrebnu hrabrost da se izrazite i prihvatite, kako bi mogli krenuti naprijed.

Daje emocionalnu podršku i jača samokontrolu, te jača razinu fizičke energije. Potiče ustrajnost, brzo razmišljanje i koncentraciju, ubrzava manifestaciju zadanih ciljeva.

Jača vezu sa Zemljom, duhovnom mudrošću i svetošću života koja postoji u prirodi. Potiče pronalaženje sklada unutar sebe i sa drugima.

atma.hr – 61
Hematit je poznat kao “kamen za um”. Dovodi u harmoniju um, tijelo i duh. On je osnovni kamen zemljine energije, svojim vibracijama donosi životnu snagu, energiju i vitalnost. Donosi nam unutarnji mir, osjećaj topline i zaštitu Majke Zemlje.

Pomaže u kritičnim situacijama kad smo iscrpljeni ili teže bolesni, aktivira naše sakrivene rezerve i jača organizam novom životnom energijom. Donosi mentalnu organizaciju, poboljšava pamćenje, daje originalno razmišljanje. Pomaže nam shvatiti da su nam granice tamo gdje ih sami postavimo.

Uklanja negativnosti, potiče izdržljivost i hrabrost. Uravnotežuje tijelo, um i duh. Naročito je učinkovit za uzemljenje i zaštitu. Raspršuje negativnost i sprječava da negativna energija uđe u auru, vraćajući mir i harmoniju u tijelo.

Psihološki, hematit podiže samopouzdanje i sposobnost preživljavanja, pojačava snagu volje. Koristan je za prevladavanje ovisnosti. Usmjerava pažnju na strasti koje upravljaju životom. Hematit vam pomaže da se pomirite s greškama i da ih radije prihvatite kao iskustva iz kojih ste nešto naučili, nego kao katastrofe.

Mentalno, hematit stimulira koncentraciju i usredotočenost. Poboljšava pamćenje i originalnu misao. Povezan je s korijenskom čakrom, uzemljuje višak energije i djeluje kao stabilizirajuća sila.

Narukvica Tigar

DSCF3158manjaPerle tigrovog oka (8 mm) s perlama hematita (obojene u zlatno), s perlom jaspera i s elementima tibetanskog srebra, nanizano na rastezljivu gumicu.

Tigrovo oko štiti, povećava nepovredivost i puni emotivno tijelo energijom. Ublažava depresiju i podiže raspoloženje.

Hematit donosi unutarnji mir, podiže samopouzdanje, pojačava snagu volje. Stimulira koncentraciju i usredotočenost. Uklanja negativnost, dovodi u harmoniju um, tijelo i duh.

Jasper aktivira našu volju, odlučnost i izdržljivost. Stabilizira i uravnotežuje energiju. Jača samokontrolu.

Promjer: 7 cm/Dužina: 20 cm

Cijena: 150 kn – Kupi ovdje