Labradorit je mističan kamen, od davnina poznat po svojim čarobnim svojstvima. Omiljen je među šamanima zbog svoje sposobnosti povezivanja s nevidljivim svijetom i višim vodstvom. Stimulira treće oko i grlenu čakru, pomažući u izražavanju duhovnih istina i mudrosti.

Labradorit pruža snažnu zaštitu i spriječava gubitak energije. Pojačava snagu volje i kreativnost. Omogućava pristup Akašama i olakšava integraciju duhovnih spoznaja u svakodnevni život. Odličan je za osobe koje žele postići lucidne snove ili izvantjelesna iskustva.

Pojačava snagu namjere i molitve, pomaže manifestirati ciljeve. Odličan je kamen za vraćanje radosti i spontanosti u život osobe koja ga nosi. Labradorit jača vezu s podsvijesti, pomažući nam da se prisjetimo potisnutih sjećanja i steknemo razumijevanje istih.

Labradorit ublažava bolesti dišnog sustava, poboljšava metabolizam i čisti crijeva od nakupljenih toksina. Daje mentalnu jasnoću, ublažava stres i nervozu. Koristan u liječenju nesanice. Snižava povišen krvni tlak i potiče obnovu koštanog tkiva.

Malahit je snažan uzemljujući kamen s izraženim pročišćavajućim svojstvima. Poznat je po svojim neobičnim šarama i predivnoj zelenoj boji koja stimulira srčanu čakru. Djeluje tako što upija onečišćenja iz okoline (elektronska zračenja, negativnu energiju) te potiče protok životne energije kroz auru osobe koja ga nosi.

Kao kamen transformacije, malahit potiče na poduzimanje rizika i suočavanje s preprekama. Budi želju za avanturom i promjenom. Pomaže nam povezati se s našim istinskim željama i potrebama srca. Uči nas kako otvoreno izraziti svoje osjećaje. Pojačava suosjećanje i potrebu za nesebičnim služenjem.

Malahit donosi živopisne snove prožete značajnim duhovnim porukama. Dovodi nas u dodir s unutarnjim vodstvom i potiče donošenje ispravnih odluka. Uči nas kako da zauzmemo vlastiti stav i izborimo se za svoje ciljeve. Koristan je u iscijeljivanju potisnutih emocionalnih trauma.

Fizički, malahit je izrazito koristan za žene. Balansira menstrualni ciklus, ublažava menstralne grčeve i olakšava porod. Također je koristan za žene u menopauzi, ublažavajući valunge i nervozu. Ima snažan utjecaj na pluća i dišne puteve, te je koristan kod astme i bronhitisa. Snižava povišen krvni tlak, poboljšava krvotok i rad srca. Podiže sveukupni imunitet i čisti tijelo od toksina.

narukvica-labradorit-i-malahitNarukvica – Labradorit & Malahit

Duljina: 16 – 19 cm (veličina podesiva)

  • kombinacija koja djeluje kao snažan okidač za unutarnju transformaciju
  • izvlači potisnute emocije na površinu, te nas otvara ka razumijevanju i prihvaćanju istih
  • aktivira srčanu čakru i jača intuiciju, otvara ka doživljajima više svijesti
  • potiče kreativnost i spontanost, daje želju za avanturom i promjenom

Cijena: 90 kn

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 22.11.2016.
Slijedeća objavaShri Divya Kathamrit
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.