Ova predivna narukvica je izrađena je u kombinaciji zelenog žada, mjesečevog kamena i zeleno obojenih kristala, nanizanih na posrebrenu žicu. Žad odbija negativnost, ublažava nervozu i strah. Mjesečev kamen pruža duboko emotivno iscjeljenje.

atma.hr – 61
Žad pomaže da prepoznate sebe kao duhovno biće na ljudskom putovanju i budi skrivena znanja. Doprinosi spokojnom razmišljanju oslobađajući nas negativnih misli. To je kamen unutarnje ravnoteže i iscjeljenja, ublažava nervozu i strah.

Može biti izvrsni pomoćnik i tihi pratitelj koji je u stanju suptilno proizvesti energiju koja će utjecati na povećanje ljudske svijesti. Zbog svoje opće učinkovitosti, žad stoji rame uz rame s dijamantom, koji je poznat kao najsnažniji dragi kamen. Još od drevnih vremena smatra se kraljevskim kamenom, pa se kao takav i koristio u mnogim civilizacijama.

Jedan je od nekoliko kristala koji imaju veoma jake iscjeliteljske moći. Odbija negativnost i poznat je po svom zaštitnom faktoru od svih negativnih vibracija koje posebno mogu utjecati na naš biološki razvoj. Uspostavlja jake veze između svih slojeva našeg mentalnog sklopa jačajući naš intelektualni potencijal. Jača auru.

Mjesečev kamen je “kamen novih početaka”. Kako njegovo ime govori, snažno je povezan s mjesecom i intuicijom. Njegovo najefikasnije djelovanje je umirivanje emocija. Mjesečev kamen osvještava nesvjesno i potiče intuiciju i empatiju. Izaziva lucidne snove, posebno za vrijeme punog mjeseca.

Stišava prenagle reakcije na situacije i na emotivne okidače. Mentalno, mjesečev kamen otvara um prema iznenadnim i iracionalnim impulsima. Smiruje emotivnu nestabilnost i stres, stabilizira emocije. Poboljšava emotivnu inteligenciju.

atma.hr – 61
Pruža duboko emotivno iscjeljenje i liječi poremećaje višeg probavnog trakta, koji se povezuju s emotivnim stresom.

Narukvica Umijeće novih početaka

mm 1Ova predivna narukvica je izrađena je u kombinaciji perli zelenog žada, okruglih i ovalnih (10 mm, 6mm) u kombinaciji s perlama mjesečevog kamena ( 10 mm) i zeleno obojenih kristala, nanizanih na posrebrenu žicu, dužina19-23 cm.

Žad odbija negativnost, ublažava nervozu i strah. Mjesečev kamen pruža duboko emotivno iscjeljenje.

Cijena: 150 kn – Kupi ovdje