Uspomene e

Narukvica od zelenog i ružičasto zelenog žada (10 mm) u kombinaciji s ovalnim perlama, na posrebrenoj žici, s elementima tibetanskog srebra.

Žad je najcjenjeniji poludragi kamen Dalekog Istoka, simbol je čistoće i smirenosti.

Ovaj drevni princ mira, izvanredan je tihi pomagač koji na nenametljiv način podiže svjesnost ljudi na višu razinu. Svrstan je u istu kategoriju kao i dijamanti zbog svoje izvanredne opće učinkovitosti. Žad se od davnina smatra kraljevskim kamenom i vjeruje se da je inkarnacija kozmičkih načela svemira. On odgovara na vibracije planeta Neptuna i zato su mnoge duše rođene u nekom od vodenih znakova posebno snažno privučene ovim kristalom.

Žad je kamen ravnoteže i iscjeljenja, smiruje neurozu i emocije temeljene na strahu. On nikada ni na koji način ne može povrijediti čovjeka koji ga nosi, jer jednostavno ne apsorbira loše vibracije iz okoline. Štiti nas od negativnosti i neprestano zrači umirujuće i pročišćavajuće energije.

Vjeruje se da privlači sreću i prijateljstvo. Stabilizira osobnost i objedinjuje um s tijelom. Potiče zadovoljstvo samim sobom. Otpušta negativne misli i opušta um.

atma.hr – 75
Žad je u stanju uspostaviti i učvrstiti vezu između različitih slojeva mentalnog tijela i uvećati intelektualni potencijal. Istočnjačke civilizacije su stoljećima unatrag bile svjesne njegovih atributa.

Pomaže da prepoznate sebe kao duhovno biće na ljudskom putovanju i budi skrivena znanja. Doprinosi spokojnom razmišljanju oslobađajući nas negativnih misli. To je kamen unutarnje ravnoteže i iscjeljenja, ublažava nervozu i strah. Jača auru.

Vjeruje se da donosi dug i plodan život. Jača  energiju nosioca i osigurava njegovu zaštitu.

Žad pojačava imunitet, rad srca i regulira krvni tlak. Na sakralnoj i pleksus čakri poboljšava rad slezene, jetre i bubrega. Pomaže kod liječenja mokračnih kanala. Na čakri trećeg oka ublažava simptome glavobolje i migrene.

Narukvica Uspomene

Uspomene eminiNarukvica od zelenog i ružičasto zelenog žada (10 mm) u kombinaciji s ovalnim perlama, na posrebrenoj žici , s elementima tibetanskog srebra.

Žad uravnotežuje, iscjeljuje, smiruje nervozu i emocije.

Dužina: 20-23 cm

Cijena: 150 kn