Ova predivna narukvica je izrađena od perli crvenog žada s ukrasnim obojenim perlama kristala, nanizano na rastezljivu gumicu. Žad jača  energiju nosioca i osigurava njegovu zaštitu.

atma.hr – 61
Žad je simbol čistoće i smirenosti.

Vjeruje se da privlači sreću i prijateljstvo. Stabilizira osobnost i objedinjuje um s tijelom. Potiče zadovoljstvo samim sobom. Otpušta negativne misli i opušta um.

Pomaže da prepoznate sebe kao duhovno biće na ljudskom putovanju i budi skrivena znanja.  Doprinosi spokojnom razmišljanju oslobađajući nas negativnih misli. To je kamen unutarnje ravnoteže i iscjeljenja, ublažava nervozu i strah.

Može biti izvrsni pomoćnik i tihi pratitelj koji je u stanju suptilno proizvesti energiju koja će utjecati na povećanje ljudske svijesti. Zbog svoje opće učinkovitosti, žad stoji rame uz rame s dijamantom, koji je poznat kao najsnažniji dragi kamen. Još od drevnih vremena smatra se kraljevskim kamenom, pa se kao takav i koristio u mnogim civilizacijama.

Jedan je od nekoliko kristala koji imaju veoma jake iscjeliteljske moći. Odbija negativnost i poznat je po svom zaštitnom faktoru od svih negativnih vibracija koje posebno mogu utjecati na naš biološki razvoj. Uspostavlja jake veze između svih slojeva našeg mentalnog sklopa jačajući naš intelektualni potencijal. Jača auru.

Vjeruje se da donosi dug i plodan život. Jača energiju nosioca i osigurava njegovu zaštitu.

atma.hr – 61
U tradicionalnoj kineskoj medicini se koristi za uklanjanje srčanih tegoba i smanjenje psihoza, sprječava noćne more i probleme s očima, liječi depresiju i melankoliju, pomaže u izlječenju bolesti bubrega i digestivnog trakta, pojačava plodnost kod muškaraca.

Narukvica Ustrajnost ljubavi

miOva predivna narukvica je izrađena od perli crvenog žada (10 i 8 mm) s ukrasnim obojenim perlama kristala, nanizano na rastezljivu gumicu.

Žad jača energiju nosioca i osigurava njegovu zaštitu.

Promjer: 6 cm/Dužina: 18 cm

Cijena: 150 kn – Kupi ovdje