160×600 text-47 lijevo

Hematit je poznat kao “kamen za um”.

Hematit dovodi u harmoniju um, tijelo i duh. On je osnovni kamen zemljine energije, svojim vibracijama donosi životnu snagu, energiju i vitalnost. Donosi nam unutarnji mir, osjećaj topline i zaštitu Majke Zemlje.

Pomaže u kritičnim situacijama kad smo iscrpljeni ili teže bolesni, aktivira naše sakrivene rezerve i jača organizam novom životnom energijom.

Donosi mentalnu organizaciju, vrlo je prizeman i umirujući. Potiče temeljno razmišljanje, logiku i matematiku. Poboljšava pamćenje, daje originalno razmišljanje. Pomaže nam shvatiti da su nam granice tamo gdje ih sami postavimo. Uklanja negativnosti, potiče izdržljivost i hrabrost. Uravnotežuje tijelo, um i duh.

Naročito je učinkovit za uzemljenje i zaštitu. Ovaj kamen ima snažan jang element i usklađuje meridijane, otklanjajući neuravnoteženost jina. Raspršuje negativnost i sprječava da negativna energija uđe u auru, vraćajući mir i harmoniju u tijelo.

Psihološki, hematit podiže samopouzdanje i sposobnost preživljavanja, pojačava snagu volje. Ovaj kamen otklanja ograničenja koja ste sami sebi postavili i potiče ekspanziju.

Koristan je za prevladavanje ovisnosti. Hematit usmjerava pažnju na strasti koje upravljaju životom. Hematit vam pomaže da se pomirite s greškama i da ih radije prihvatite kao iskustva iz kojih ste nešto naučili, nego kao katastrofe.

Mentalno, hematit stimulira koncentraciju i usredotočenost. Poboljšava pamćenje i originalnu misao. Povezan je s korijenskom čakrom, uzemljuje višak energije i djeluje kao stabilizirajuća sila.

Crveni žad je najstrasniji i najstimulativniji žad.

Povezan je s ljubavlju i s prepuštanjem toku. Jedan je od nekoliko kristala koji imaju jake iscjeliteljske moći. Odbija negativnost i poznat je po svom zaštitnom faktoru od svih negativnih vibracija koje posebno mogu utjecati na naš biološki razvoj.

Uspostavlja jake veze između svih slojeva našeg mentalnog sklopa jačajući naš intelektualni potencijal. Vjeruje se da privlači sreću i prijateljstvo.

Stabilizira osobnost i objedinjuje um s tijelom. Potiče zadovoljstvo samim sobom. Otpušta negativne misli i opušta um. Pomaže da prepoznate sebe kao duhovno biće na ljudskom putovanju i budi skrivena znanja.

Zbog svoje opće učinkovitosti, žad stoji rame uz rame s dijamantom, koji je poznat kao najsnažniji dragi kamen.

Još od drevnih vremena smatra se kraljevskim kamenom pa se kao takav i koristio u mnogim civilizacijama. Jača auru. Vjeruje se da donosi dug i plodan život. Jača  energiju nosioca i osigurava njegovu zaštitu. Oslobađa bijes.

Narukvica Velvet

Perle hematita nanizane na posrebrenu žicu uz ukrasne perle zlatnog hematita i crvenog žada, s elementima tibetanskog srebra.

Promjer: 7 cm

Dužina: 20 cm

Cijena: 130 kn

 

Prethodna objavaNevjerojatna metoda ruskih i kineskih iscjelitelja – Liječenje zamatanjem u aluminijsku foliju!
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 26.10.2017.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.