Ova predivna narukvica je izrađena od perli ružičastog kvarca s ukrasnom kristalnom perlom i elementima tibetanskog srebra, nanizano na rastezljivu gumicu. Nježno izvlači negativnu energiju i zamjenjuje je vibracijama ljubavi.

atma.hr – 61
Ružičasti kvarc ili rozenkvarc  je kamen bezuvjetne ljubavi i beskrajnog mira. To je najvažniji kristal za srce i srčanu čakru.

Ružičasti kvarc se posebno  preporučuje tokom perioda rastanka ili razvoda kada je potrebno iscijeliti tu energiju rastanka. Pomaže prebroditi tugu, potiče opraštanje i prihvaćanje. Zato ga i nazivaju – kamen za “slomljeno srce”.

Ovaj kamen nam pomaže da pronađemo put do duhovnosti, prema umjetnosti, ponajviše prema glazbi koja potiče njene vibracije i razvija fantaziju, inspiraciju, duhovne kreacije i sposobnost gledanja u budućnost.

Energija ovog kamena donosi otvorenost za nova emotivna iskustva i potiče pružanje nove šanse ljubavi kroz novi partnerski odnos.

U postojećim vezama obnovit će povjerenje i harmoniju i potaknuti bezuvjetnu ljubav. Potiče vjernost u ljubavi i prijateljstvu.

atma.hr – 61
Ukoliko imate osjećaj kao da ste se zatvorili za ljubav, za nove veze i iskustva, ako uhvatite sebe kako razmišljate da “ljubav ne postoji”, ako ste bili emotivno povrijeđeni, ako vam se čini kao da odbijate muškarce, onda vam je potrebna energija ovog kristala.

Ovaj kamen nježno izvlači negativnu energiju i zamjenjuje je vibracijama ljubavi.

Narukvica Vibracije nježnosti

manjaOva predivna narukvica je izrađena od perli ružičastog kvarca (8 mm), s ukrasnom kristalnom perlom i elementima tibetanskog srebra, nanizano na rastezljivu gumicu.

Energija ovog kamena donosi otvorenost za nova emotivna iskustva i potiče pružanje nove šanse ljubavi kroz novi partnerski odnos. U postojećim vezama obnovit će povjerenje i harmoniju i potaknuti bezuvjetnu ljubav. Nježno izvlači negativnu energiju i zamjenjuje je vibracijama ljubavi.

Promjer: 6,5 cm / Dužina: 19 cm.

Cijena: 150 kn – Kupi ovdje