Ova predivna i moćna narukvica je ručno izrađena od perli pahuljičastog opsidijana, uz dodatak crnog opsidijana, koralja i elemenata tibetanskog srebra. Pahuljičasti opsidijan je kamen koji nosi snažnu iscjeljujuću energiju i dovodi do duhovnog mira. Crni opsidijan je kamen zaštitnik, odbija negativnost i raspršuje loše misli. Crveni koralj predstavlja element vatre i zrači životnom energijom.

atma.hr – 39

Pahuljičasti opsidijan je kamen koji nosi snažnu iscjeljujuću energiju.

Ovo je opuštajući kamen, koji dovodi do duhovnog mira, kamen bez granica i ograničenja. Pruža snažnu zaštitu, stvarajući štiti protiv negativnosti. Stvara uzemljujuću vrpcu iz donje zemaljske čakre do centra zemlje, upija negativnu energiju iz okruženja i daje snagu u trenucima kada je potrebna.

Ovaj kamen stimulira rast na svim nivoima. Koristan je za osjetljive ljude. Blokira energetske napade i otklanja negativne spiritualne utjecaje. Tjera na istraživanje nepoznatog, otvarajući nove horizonte. Donosi jasnoću uma i razbistrava zbunjenost i ograničavajuća uvjerenja.

Razgrađuje emotivne blokade i drevne traume, donoseći dubinu i jasnoću emocijama. Potiče kvalitete suosjećanja i snage. Pahuljičasti opsidijan vam pomaže da prepoznate i otpustite “pogrešno razmišljanje” i stresne mentalne modele.

Potiče smirenost i unutarnji fokus. Ovo je kamen čistoće, koji daje ravnotežu tijelu, umu i duhu. Djeluje na vene, kosti i potiče cirkulaciju. Povezan je s korijenskom i sakralnom čakrom.

atma.hr – 39

Crni opsidijan je vrlo moćan i kreativan kamen.

Upotrebom ovog kamena povećava se samokontrola. Crni opsidijan je zaštitnik. Odbija negativnost i raspršuje misli koje nisu ispunjene ljubavlju. Ima sposobnost iznošenja stvari na površinu. To mogu biti i pozitivne i negativne stvari, ljubav, ljutnja, tajne, ali s njim sve stvari izranjaju na površinu puno nježnije nego što bi inače.

Pomaže nam uvidjeti vlastiti život i osvježiti ga u korisnijem smjeru. Ovo je kamen vedrine i čistoće. Povezan je s korijenskom čakrom, koristan za vene, kostur, glatku kožu. Štiti od emocionalnih povreda.

Crveni koralj predstavlja element vatre i zrači životnom energijom.

Simbolizira ljubav, odanost i vjernost. Njegova jarka crvena boja stimulira zemaljske čakre, budeći u nama senzualnost, strast i želju za uživanjem. Crveni koralj je simbol vitalnosti, inicijative i hrabrosti. Omiljeni je odabir strastvenih osoba koje vole avanturu i izazove.

Crveni koralj smatra se najljepšim koraljem. Simbolizira ljubav, odanost, vjernost i pokornost. Uči nas da svaka sitnica ima svoj smisao i značenje u životu. Prvi zakon ljudske postojanosti je ljubav i harmonija. „Voljeti i biti voljen“ – to je glavni smisao života. Bez ljubavi bili bi samo materija na nižoj razini svijesti.

Osoba pod njegovim utjecajem ima visoko samopouzdanje i uvijek je spremna uhvatiti se u koštac sa izazovima koje život nosi. Donoseći spontanost, koralj otklanja strah od budućnosti i usidrava pažnju u sadašnji trenutak.

atma.hr – 39

Prema vjerovanjima, ovaj neodoljivi kamen veže se uz sreću u braku pa su se djevojke prije udaje nerijetko ukrašavale upravo koraljnim nakitom.

Koralj je odličan odabir za sramežljive osobe koje ne vole biti u centru pažnje. Pomaže nam prihvatiti sebe, svoje želje i potrebe, i potiče izražavanje istih. Također pomaže utjecajnim osobama i vođama, jer budi prikrivenu zavodljivost i pomaže da naša riječ dopre do drugih. Pojačava yin (žensku) energiju. Daje hrabrost i povećava kapacitet za obavljanje fizičkih poslova.

Pomaže kod liječenja anemije i bolesti krvotoka, olakšava menstrualne tegobe, sprječava infekcije, potiče izgradnju mišića.

Narukvica VICTORIA

014 1Ova predivna i moćna narukvica je ručno izrađena od perli pahuljičastog opsidijana (10 mm), uz dodatak crnog opsidijana, koralja i elemenata tibetanskog srebra.

Pahuljičasti opsidijan je kamen koji nosi snažnu iscjeljujuću energiju i dovodi do duhovnog mira. Crni opsidijan je kamen zaštitnik, odbija negativnost i raspršuje loše misli. Crveni koralj predstavlja element vatre i zrači životnom energijom.

Dužina: 20 cm

Cijena: 150 kn