Narukvica sadrži kombinaciju perli ružičasto zelenog žada, ukrasnih perli zelenog žada i kristala, na rastezljivoj gumici. Štiti od negativnih vibracija, ublažava nervozu, jača auru, opušta um.

atma.hr – 61
Žad je najcjenjeniji poludragi kamen Dalekog Istoka,  simbol je čistoće i smirenosti.

Žad pomaže da prepoznate sebe kao duhovno biće na ljudskom putovanju i budi skrivena znanja. Doprinosi spokojnom razmišljanju oslobađajući nas negativnih misli. To je kamen unutarnje ravnoteže i iscjeljenja, ublažava nervozu i strah.

Može biti izvrsni pomoćnik i tihi pratitelj koji je u stanju suptilno proizvesti energiju koja će utjecati na povećanje ljudske svijesti. Zbog svoje opće učinkovitosti, žad stoji rame uz rame s dijamantom, koji je poznat kao najsnažniji dragi kamen. Još od drevnih vremena smatra se kraljevskim kamenom, pa se kao takav i koristio u mnogim civilizacijama.

Jedan je od nekoliko kristala koji imaju jake iscjeliteljske moći. Odbija negativnost i poznat je po svom zaštitnom faktoru od svih negativnih vibracija koje posebno mogu utjecati na naš biološki razvoj. Uspostavlja jake veze između svih slojeva našeg mentalnog sklopa jačajući naš intelektualni potencijal. Jača auru.

atma.hr – 61
Vrlo svijetli tonovi su od posebnog značaja za osobe rođene u znaku Raka, Djevice i Jarca, a ljubičasti i lila tonovi za Vagu, Bika i Strijelca. Duboke zelene nijanse žada privlače Škorpiona, Vodenjaka i Blizance. Ribe obožavaju zelene tonove. Žućkasto smeđe i ciglasto crvena boja pogoduje afinitetu Lava i Ovna. Ako spavamo sa žadom ispod jastuka, ne samo da ćemo se ujutro lako sjetiti snova, već ćemo razumjeti i njihovo značenje.

Prema legendi, ovaj kamen je kristalizirana mjesečeva svjetlost koja je sišla sa svete planine.

Narukvica Vrt života

mannjaPerle ružičasto zelenog žada (10 mm) s ukrasnim perlama zelenog žada i kristala, na rastezljivoj gumici.

Štiti od negativnih vibracija, ublažava nervozu, jača auru, opušta um.

Može biti izvrsni pomoćnik i tihi pratitelj koji je u stanju suptilno proizvesti energiju koja će utjecati na povećanje ljudske svijesti.

Promjer: 6 cm/Dužina: 19 cm

Cijena: 150 kn – Kupi ovdje