Ova predivna narukvica je izrađena je od kristala za svaku pojedinu čakru; prva čakra – crveni ahat/jaspis, druga – karneol, treća – citrin, četvrta – zeleni žad/zeleni jaspis, peta – tirkiz/plavi ahat, šesta – lapis lazuli i sedma čakra ametist, u kombinaciji sa gorskim kristalom i mističnim aura mat kvarcom koji zajedno potiču pročišćenje, iscjeljenje, duhovnu snagu te oslobađanje mentalnih, fizičkih i duhovnih blokada.

atma.hr – 61
Ahat pruža unutarnju stabilnost, mirnoću i zrelost. Podiže svijest, pruža fizičku snagu i emocionalnu izdržljivost. Poboljšava mentalne funkcije koje poboljšavaju koncentraciju, percepciju i analitičke sposobnosti. Potiče osjećaj za stvarnost i pragmatično razmišljanje. Koristan je za bilo koju vrstu traume.

Karneol daje hrabrost, potiče pozitivne izbore u životu, odstranjuje apatiju i motivira na uspjeh u poslu i u drugim stvarima. Ovaj kamen pomaže vam da vjerujete sebi i svojim procjenama. Budi nas iz letargije, daje vitalnost i pomaže nam pronaći naš životni put.

Stabilizira auru, uklanjanja i transformira negativne energije. Njegov učinak čišćenja je moćan na svim razinama.

Citrin je jedan od kamenja izobilja. Puni energijom svaki segment života. Štiti auru, čisti čakre, posebno čakru solarnog pleksusa i pupčanu. Aktivira krunsku čakru i pojačava intuiciju. Pročišćava i balansira suptilna tijela, dovodeći ih u harmoniju s fizičkim. Ovaj dinamični kamen podučava kako da otkrijemo i privučemo bogatstvo i napredak, uspjeh i sve dobre stvari.

Pojačava koncentraciju i revitalizira um. Odličan je za prevladavanje depresije, strahova i fobija.

Žad je kamen ravnoteže i iscjeljenja. Smiruje nervozu i emocije temeljene na strahu. Štiti nas od negativnosti i neprestano zrači umirujuće i pročišćavajuće energije. Pomaže da prepoznate sebe kao duhovno biće na ljudskom putovanju i budi skrivena znanja.

Doprinosi spokojnom razmišljanju oslobađajući nas negativnih misli. Ublažava nervozu i strah. Jača auru i energiju nosioca i osigurava njegovu zaštitu.

Ametist razvija viša stanja svijesti i meditaciju. Ima snažne iscjeliteljske i pročišćavajuće moći, motivira duhovnu svjesnost.

Tirkiz razvija komunikaciju, kreativnost i izražavanje, kao i psihičku senzibilnost te povezanost s onostranim. Daje unutarnju smirenost, istovremeno zadržavajući pozornost, te potpomaže kreativno izražavanje. Emotivno, tirkiz stabilizira promjene raspoloženja i donosi unutarnji mir.

atma.hr – 61
Gorski kristal daje snagu, hrabrost i mudrost. Aktivira sve čakre; koristi se i za zaštitu od energetskih utjecaja drugih ljudi, za zaštitu od zračenja kompjutera kao i za zaštitu od podzemnih zračenja. Udvostručava ljudsko energetsko polje, štiti nositelja od radijacija, poništava statički elektricitet.

Mystic aura kvarc pomaže prilikom meditacije u smislu da je dovodi na viši nivo. On olakšava svjesni kontakt sa anđelima, duhovnim vodičima i našim unutrašnjim glasom. Kristal je koristan za iscjeljivanje na svim razinama, komunikaciju s anđelima i postizanje astralne projekcije.

Podiže svjesnost i pomaže pojedincu da primijeti ljepotu unutar i izvan sebe. Kristal ima sposobnost potaknuti prisjećanja na prošle inkarnacije, kao i kanaliziranje poruka iz viših dimenzija postojanja.

Narukvica za aktivaciju 7 čakri s poludragim kamenjem

16bmanjaOva predivna narukvica je izrađena je od kristala za svaku pojedinu čakru; prva čakra – crveni ahat/jaspis, druga – karneol, treća – citrin, četvrta – zeleni žad/zeleni jaspis, peta – tirkiz/plavi ahat, šesta – lapis lazuli i sedma čakra ametist, u kombinaciji s gorskim kristalom i mističnim aura mat kvarcom koji zajedno potiču pročišćenje, iscjeljenje, duhovnu snagu te oslobađanje mentalnih, fizičkih i duhovnih blokada.

Dužina: 17 cm.

Cijena: 100 kn – Kupi ovdje