Narukvica za uzemljenje i snagu uma s Om privjeskom

252

Ova predivna narukvica je izrađena je u kombinaciji crvenog jaspera, crne vulkanske lave i i svetog drveta rudrakše s Om privjeskom. Pruža stabilnost, uklanja negativnosti, uzemljuje. Održava zdravlje, osnažuje.

Više:

Rudraksha je čudesan dar prirode čije je pozitivno djelovanje poznato još od davnina.

Rudraksha kuglice predstavljaju Gospodina Šivu. Rudraksha je nastala kao dar prirode svim ljudima, dar koji donosi pozitivnost, povećava mir i ravnotežu te nam pomaže da bistrog i pozitivnog uma živimo u sadašnjem trenutku. Riječ rudraksha na sanskrtu znači Šivine suze, a potječe od riječi  – Rudra, koje je jedno od imena boga Šive i riječi Aksham, što znači suza.

Vjeruje se da rudraksha donosi unutarnji mir, znanje, snagu i prosvjetljenje. Ona održava zdravlje, osnažuje i pruža neustrašiv život na putu do prosvjetljenja i oslobođenja.

Povezana je s planetom Jupiter i božanstvom Rudra Kalagni. Daje mir, snažan intelekt i moć govora te jača svjesnost. Kaže se da ispunjava sve želje te da je prikladna za sve one koji teže za duhovnim spoznajama.

Zrna rudrakshe emitiraju elektromagnetsko zračenje koje ima snažno pozitivno djelovanje na tijelo, um i duh nosioca. Naši osjetilni organi odgovaraju na podražaje kao što su dodir, miris, buka, vid i okus kao posljedica bioelektriciteta. Bioelektricitet prenosi informacije iz mozga u različite dijelove tijela i obratno.

Jasper aktivira našu volju, odlučnost i izdržljivost. Stabilizira i uravnotežuje energiju. Dovodi jin i jang u ravnotežu i usklađuje fizičko, emotivno i mentalno tijelo s eteričnom domenom. Njeguje i podržava u periodima stresa i donosi mir i ispunjenje.

Odbija negativnu energiju, donosi sigurnost i vraća unutarnji mir. Osobito je koristan kod opsesija, balansirajući dijelove nečijeg života koji su postali važni na štetu drugih. Pomaže  prepoznati iracionalne misli i obrasce i donosi potrebnu hrabrost da se izrazite i prihvatite, kako bi mogli krenuti naprijed.

Daje emocionalnu podršku i jača samokontrolu, te jača razinu fizičke energije. Potiče ustrajnost, brzo razmišljanje i koncentraciju, ubrzava manifestaciju zadanih ciljeva.

Jača vezu sa Zemljom, duhovnom mudrošću i svetošću života koja postoji u prirodi. Potiče pronalaženje sklada unutar sebe i sa drugima.

Vulkanska lava pruža stabilnost i snagu kada prolazimo kroz promjene u životu. Smanjuje negativne aspekte nečijeg karaktera, uzemljuje i odlična je za smirivanje emocija.

Lava je poznata po svojoj kvaliteti uzemljavanja i odlična je za smirivanje emocija. Budući da dolazi iz sirove energije, smatra se kamenom ponovnog rođenja. Uklanja nepotrebne slojeve emocionalnih vezanosti.

Zbog svoje jake veze sa zemljom i njenog  stvaranja u središtu Zemlje, fantastična je za stabilizaciju i uzemljenje korijenske čakre i povezivanje sa Zemljom.  Omogućuje nam da ukorijenimo raspršenu energiju i pronađemo fokus i ravnotežu.

Ublažava kostobolju, smanjuje bolove u leđima, zglobovima i mišićima, potiče cirkulaciju, liječi neplodnost, povećava libido.

Narukvica za uzemljenje i snagu uma s Om privjeskom

Perle crvenog jaspera, crne vulkanske lave i i svetog drveta rudrakše s Om privjeskom nanizane na gumicu. Duga je 17 cm, ukoliko želite dužu ili kraću, pošaljite u narudžbi naznaku za dužinu u cm.

Pruža stabilnost, uklanja negativnosti, uzemljuje. Održava zdravlje, osnažuje.

Cijena: 160 Kn

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here