Narukvica je izrađena u kombinaciji poludragog kamena hematita, sjajnog i srebrenog u kombinaciji s mat crnim ahatom, nanizano na rastezljivu gumicu. Uzemljuje, dovodi u ravnotežu jin i jang energije unutar tijela, transformira negativnu energiju u pozitivne snage uma.

atma.hr – 61
Hematit dovodi u harmoniju um, tijelo i duh. Pomaže u kritičnim situacijama kad smo iscrpljeni ili teže bolesni, aktivira naše sakrivene rezerve i jača organizam novom životnom energijom. Donosi mentalnu organizaciju, vrlo je prizeman i umirujući.

Poboljšava pamćenje, daje originalno razmišljanje. Uklanja negativnosti, potiče izdržljivost i hrabrost.  Uravnotežuje tijelo, um i duh. Naročito je učinkovit za uzemljenje i zaštitu. Raspršuje negativnost i sprječava da negativna energija uđe u auru, vraćajući mir i harmoniju u tijelo.

Podiže samopouzdanje i sposobnost preživljavanja, pojačava snagu volje. Ovaj kamen otklanja ograničenja koja ste sami sebi postavili i potiče ekspanziju. Koristan je za prevladavanje ovisnosti.

Crni ahat je zaštitnički kamen, djeluje umirujuće i ublažavajuće. Čuva nas od nepoželjnih utjecaja i daje povjerenje u vlastite sposobnosti. Pojačava psihu, oslobađa nas od strahova i vraća samopouzdanje.

Astrolozi smatraju ahat kamenom Merkura, Venere, Mjeseca i Saturna. Koristi za pojačanje hrabrosti i samopouzdanja, također, on potiče  dugovječnost.

atma.hr – 61
Crni ahat štiti od opasnosti i donosi ravnotežu u emocijama. Koristi se u liječenju kožnih problema, uspješno otklanja vrtoglavicu, glavobolju, te liječi razne upale.

Narukvica za uzemljenje i stabilnost uma

manjaNarukvica je izrađena u kombinaciji poludragog kamena hematita, sjajnog i srebrenog u kombinaciji s mat crnim ahatom, nanizano na rastezljivu gumicu.

Hematit je kamen koji je povoljan za energije uzemljenja i korijenske čakre, a crni mat ahat za koncentraciju i stabilnost uma. Hematit smiruje i prizemljuje u vrijeme stresa i briga te pomaže transformirati negativnu energiju u pozitivne snage uma.

Dužina: 17 cm

Cijena: 100 kn – Kupi ovdje