Ova predivna narukvica je ručno izrađena u kombinaciji žada, ahata, kristala i tibetanskog srebra nanizanih na posrebrenu žicu. Žad je kamen unutarnje ravnoteže i iscjeljenja, ublažava nervozu i strah. Ahat potiče maštu i inspiraciju, pruža fizičku snagu i emocionalnu izdržljivost.

atma.hr – 39

Žad pomaže da prepoznate sebe kao duhovno biće na ljudskom putovanju i budi skrivena znanja. Doprinosi spokojnom razmišljanju oslobađajući nas negativnih misli. To je kamen unutarnje ravnoteže i iscjeljenja, ublažava nervozu i strah.

Može biti izvrsni pomoćnik i tihi pratitelj koji je u stanju suptilno proizvesti energiju koja će utjecati na povećanje ljudske svijesti. Zbog svoje opće učinkovitosti, žad stoji rame uz rame s dijamantom, koji je poznat kao najsnažniji dragi kamen. Još od drevnih vremena smatra se kraljevskim kamenom, pa se kao takav i koristio u mnogim civilizacijama.

Jedan je od nekoliko kristala koji imaju veoma jake iscjeliteljske moći. Odbija negativnost i poznat je po svom zaštitnom faktoru od svih negativnih vibracija koje posebno mogu utjecati na naš biološki razvoj. Uspostavlja jake veze između svih slojeva našeg mentalnog sklopa jačajući naš intelektualni potencijal. Jača auru.

Ahat podiže svijest i povezuje je u kolektivnu svijest o jedinstvu života. Potiče mirnu kontemplaciju životnih iskustava koji dovode do duhovnog rasta i unutarnje stabilnosti.

Ahat potiče maštu i inspiraciju, pruža fizičku snagu i emocionalnu izdržljivost. Poboljšava mentalne funkcije koje poboljšavaju koncentraciju, percepciju i analitičke sposobnosti. Potiče osjećaj za stvarnost i pragmatično razmišljanje.

atma.hr – 39

Ahat je koristan kod samoanalize i otkrivanja skrivenih okolnosti koje bi mogle ometati blagostanje. On promiče samoprihvaćanje i samopouzdanje, nadilazi negativnost i gorčinu u srcu, njeguje ljubav i donosi hrabrosti potrebnu da bi počeli ispočetka. Koristan je za bilo koju vrstu traume. Stabilizira auru, uklanjanja i transformira negativne energije. Njegov učinak čišćenja je moćan na svim razinama.

Narukvica Zagonetka duše

Zagonetka duše emini

Ova predivna narukvica je ručno izrađena u kombinaciji žada, ahata, kristala i tibetanskog srebra nanizanih na posrebrenu žicu.

Žad je kamen unutarnje ravnoteže i iscjeljenja, ublažava nervozu i strah. Ahat potiče maštu i inspiraciju, pruža fizičku snagu i emocionalnu izdržljivost.

Dužina: 19-21 cm

Cijena: 150 kn