Internetom naveliko kruži neautorizirana vijest kako je navodno NASA objavila da ćemo ovog prosinca biti svjedoci tri dana potpunog mraka – 21, 22, i 23. prosinca! Planeta Zemlja u tom će razdoblju – navodno – ostati bez sunčeve svjetlosti, a potpuni mrak nastupiti će popraćen velikim nevremenom i olujama.
Iako neki govore da je NASA to potvrdila, postoje izvori u kojima se izjavljuje kako NASA to opovrgava. Tako smo opet upali u cijeli splet (dez)informacija ‘NASA ovo – NASA ono’. Činjenica jest da internetom kruži video isječak na kojem visoki dužnosnik NASA-e govori o tome, no neki tvrde da je njegova izjava nespretno izvučena iz konteksta.

Visoko pozicionirani dužnosnik NASE, Charles Bolden najavio je ovu neobičnu pojavu solarne oluje, po njegovim riječima najveće u posljednjih 50 godina koja će trajati 72 sata, čitava tri dana. Uz ovu je najavu ujedno odaslao i upozorenje u kojem kaže da nema razloga za strah ili paniku te poziva stanovništvo da ostanu mirni.

U svakom slučaju je ovo sve skupa jako zanimljivo pa pogledajte i procijenite sami:

Jeli je to još jedno u nizu upozorenja o hitnoj potrebi zaokreta djelovanja velikih zagađivača okoliša ili još jedno u nizu senzacionalističkih predskazanja? Javite nam što vi mislite o tome, a za pravu istinu ćemo ipak trebati pričekati prosinac…
Povezano: Princeza Nakamaru: Čekaju nas 3 uzastopna dana mraka!

Prethodna objavaBiti svoj
Slijedeća objavaLarisa Vujmina: Odličan način za izbacivanje stresa i razornih emocija!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.