NOVO! Prvi puta ciklus od 5 susreta za redom

Već 10 godina u Centru SRETAN DAN odvijaju se radionice OSTVARIVANJA ŽELJA. Ova je 50. po redu!

No ovoga puta imate priliku proći kroz kompletan program u pet, a ne deset susreta za redom (s time da svaki susret traje 3:15h, umjesto 2:15h)

atma.hr – 45

Ovaj je program nešto što ćete pamtiti i s radošću primjenjivati čitav život. Nema snažnije motivacije da se pokretene u ostvarivanje svojih snova, od zajedničke energije grupe, uz vrlo konkretno i jasno vodstvo. Jer sve što pročitate ili naučite ima svrhe tek kad to zaista i primijenite.

Na radionici učimo i (što je najvažnije) vježbamo i usvajamo devet principa koji će vam promijeniti pogled na sebe i svijet, ojačati vašu vjeru u čudesno i pomoći vam ostvariti vaše snove.

Ova radionica utemeljna je na programu američke duhovne učiteljice i autorice preko 20 knjiga SONIE CHOQUETTE, a Sanja Plavljanić-Širola, koja jedina u Hrvatskoj organizira radionice po njenim učenjima, ovu radionicu vodi već punih 10 godina, sa sjajnim rezultatima.

Upravo na temelju ove radionice i njenih ostvarenja nastala je i Sanjina knjiga “Život i Čarobnom toku”

Radionica se odvija jednom tjedno, pet tjedana za redom, uz prisnu atmosferu i puno malih iznenađenja. Odvojite konačno vrijeme koje je samo za vas, gdje ste okrenuti samo sebi i onome za čime istinski u dubini duše žudite.

Mnoge se želje počnu ostvarivati već za trajanja radionice!

A doznat ćete i puno istinitih priča o ostvarenim željama naših polaznika :-).

To znanje, jednom usvojeno, postat će vaš dragocjeni alat za čitav život.

Radnu bilježnicu, čarobnu kutiju i ostale potrepštine dobit ćete na radionici, a na vama je samo da donesete otvoren um i istraživački duh!

atma.hr – 45

POČETAK RADIONICE: 13. svibnja 2019. (ponedjeljak)
VODITELJICA: Sanja Plavljanić-Širola
VRIJEME ODRŽAVANJA: 18:00 -21:15, 5 ponedjeljaka za redom
MJESTO ODRŽAVANJA: Ul. Alberta Bazale 8 (Knežija), Zagreb
CIJENA: 3 rate po 300kn

PRIJAVE[email protected][email protected]
Tel. 098/702927, 091/5355197

Obzirom da je broj polaznika svake radionice ograničen, svoje mjesto možete osigurati uplatom prve rate na:
Happy You d.o.o.
Alberta Bazale 8, Zagreb
IBAN HR9023600001102497452

DOJMOVI POLAZNIKA:

U životnom razdoblju kad su strah i briga postali mojom navikom, ”uletjela” je Sanjina radionica i pokrenula promjene. Temeljem usvojenih novih znanja i navika, usuđujem se reći da sad imam jasnu viziju sretnog, bogatog i zdravog života, kakvog uostalom i zaslužujem.
Đurđica

Draga Sanja, moj život i način razmišljanja je potpuno promijenjen zauvijek zahvaljujući tebi i toj radionici. Toliko sam sretna da to ne mogu riječima objasniti. Ja svima pričam o tome svaki trenutak kad stignem. Radionica je čudo, ti si stvarno divna i toliko mi je drago da me svemir uputio u tom smjeru. Ja mislim da svi ljudi svijeta to moraju proći i da imam neki svoj tim zvala bih te da nam svima to održiš, to bi bio skoro uvjet. Ne šalim se. Ja sam inače, osim što sam super i extra zabavna, hahaha, prije bila dezorijentirana i totalno bez ikakvog fokusa prema bilo čemu. Znači ja sad znam točno što želim i što je najbolje, znam sto posto da ću to i imati!! I toliko sam sretna zbog toga i veselim se svim budućim uspjesima i ostvarenju svih svojih želja. Već su neke i ostvarene, a među njima ona najvažnija, da imam cilj i da imam potpunu vjeru u ostvarenje svih svojih snova. Ovaj svoj osjećaj bih poželjela stvarno svima. Šaljem ti ogroman oblak sreće i hvala ti puno na svemu. I naravno vidimo se uskoro, to je sigurno. Pozdrav
Snježana

Sanja, ti si naš anđeo umotana u slatkoću naših srca punih želja. Pokazala si nam iskreno, čarobno, kako željeti i prihvatiti ono što nam pripada. Tvoja radionica je beskrajno i neopisivo veeeelika poput svemira. Puna ljubavi, sretnih misli, novih susreta i prilika za uspjeti baš u svemu što nam srce poželi. Hvala ti što si podjelila svoje ostvarene želje i snove s nama i otkrila nam jedan novi i lijepši pogled na svijet oko nas koji zaista postoji u svemu. Dala si nam za kraj jedan novi početak i veliki zagrljaj anđela koji će biti uvijek uz nas. Nećemo zaboraviti male tajne i sreću podjeliti s drugima i biti sretni svaki dan!
Silvija

Spoznala sam sebe, naučila gledati sebe drugim očima, cijeniti se i ono što je najbitnije voljeti se onako kako sam to i sama zaslužila!
Maja

atma.hr – 45

Meni je bilo bas super, oduševljen sam radionicom i nisam mislio da će to tako pozitivno utjecati na mene i da ću toliko toga tu naučiti. Čak sam se zapitao, nakon prvog predavanja kada sam vidio da sam tu jedini muški i nakon plesa, o majko moja mila di sam ja to došao, kako ću ja to izdržati do kraja, o čem se tu radi, a sad na kraju mi je žao što je to sve završilo. Za mene je to bilo nezaboravno iskustvo. Svaki dan maštam, izbacujem loša uvjerenja i usadjujem si nova, mijenjam si podsvijest, otpuštam si kontrolu, čitam svoje strelice i gledam si svoj plakat, imam kutijicu koju jedva čekam da otvorim i zapalim si svijećicu, upoznao sam si svoju životinjicu i andjele čuvare i još puno toga da sad ne nabrajam i meni je bas bilo super. Ova radionica mi je dala krila i to mi je baš trebalo – to je bio pun pogodak. Osjećam da se polako mijenjam i odjedanput sam postao car i nisam vise majmun. Grupa je bila super, a ti si bila odlična i lijepo si nam to sve prenijela.
Željko

Oduševljenjem mogu reći da da mi se 2. i 3. želja već ostvaruju (i to dosta brzim tempom), a za prvu znam i osjećam da će se ostvariti do kraja iduće godine (malo je kompleksnija). Ono što sam dobila na radionici i na čemu sam ti najviše zahvalna je to što sam počela VJEROVATI i PREPUŠTATI SE životu. Najteže je bilo OTPUSTITI KONTROLU. Kad sam to uspjela, doista se dobije osjećaj ”Ja mogu”, potom ”Sve je moguće” i onda ti to Svemir potvrdi. Tek kad sam to osvijestila i osjetila, sve se otvorilo, krenulo i počelo ostvarivati. YES!!! Hvala ti na tome i na tvojoj izuzetnoj poticajnosti, podršci, toplini, na tvojoj cijeloj predivnoj osobnosti! Velika pusa
Sandra

Prekrasno iskustvo koje mi je pomoglo da još više učvrstim vjeru u sebe i Svemir. Znam da ću sve što sam dugo priželjkivala sada moći i ostvariti. Spremna sam iz temelja mijenjati svoju nutrinu i svoj život, naravno na bolje. Sve polaznice radionice, uključujući obavezno i našu dragu Sanju, pune su pozitivne energije i životne radosti. Ta je spoznaja, također, poklon Svemira. Hvala mu! Hvala svima nama.
Lili G.

Sve ono što sam detaljno razradila u svojoj bilježnici da želim upravo mi se događa i kad čitam to, ne mogu vjerovati da je moguća takva preciznost! Posao, ljubav, ma sve ide točno kako treba i lebdim pola metra iznad zemlje… Sanjice, hvala ti do neba što si mi pokazala kako treba komunicirati sa Svemirom!!!”
I.A.

POVEZANI TEKSTOVI

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.