NOVO! Prvi puta ciklus od 5 susreta za redom

Već 10 godina u Centru SRETAN DAN odvijaju se radionice OSTVARIVANJA ŽELJA. Ova je 50. po redu!

No ovoga puta imate priliku proći kroz kompletan program u pet, a ne deset susreta za redom (s time da svaki susret traje 3:15h, umjesto 2:15h)

atma.hr – 45

Ovaj je program nešto što ćete pamtiti i s radošću primjenjivati čitav život. Nema snažnije motivacije da se pokretene u ostvarivanje svojih snova, od zajedničke energije grupe, uz vrlo konkretno i jasno vodstvo. Jer sve što pročitate ili naučite ima svrhe tek kad to zaista i primijenite.

Na radionici učimo i (što je najvažnije) vježbamo i usvajamo devet principa koji će vam promijeniti pogled na sebe i svijet, ojačati vašu vjeru u čudesno i pomoći vam ostvariti vaše snove.

Ova radionica utemeljna je na programu američke duhovne učiteljice i autorice preko 20 knjiga SONIE CHOQUETTE, a Sanja Plavljanić-Širola, koja jedina u Hrvatskoj organizira radionice po njenim učenjima, ovu radionicu vodi već punih 10 godina, sa sjajnim rezultatima.

Upravo na temelju ove radionice i njenih ostvarenja nastala je i Sanjina knjiga “Život i Čarobnom toku”

Radionica se odvija jednom tjedno, pet tjedana za redom, uz prisnu atmosferu i puno malih iznenađenja. Odvojite konačno vrijeme koje je samo za vas, gdje ste okrenuti samo sebi i onome za čime istinski u dubini duše žudite.

Mnoge se želje počnu ostvarivati već za trajanja radionice!

A doznat ćete i puno istinitih priča o ostvarenim željama naših polaznika :-).

To znanje, jednom usvojeno, postat će vaš dragocjeni alat za čitav život.

Radnu bilježnicu, čarobnu kutiju i ostale potrepštine dobit ćete na radionici, a na vama je samo da donesete otvoren um i istraživački duh!

atma.hr – 45

POČETAK RADIONICE: 13. svibnja 2019. (ponedjeljak)
VODITELJICA: Sanja Plavljanić-Širola
VRIJEME ODRŽAVANJA: 18:00 -21:15, 5 ponedjeljaka za redom
MJESTO ODRŽAVANJA: Ul. Alberta Bazale 8 (Knežija), Zagreb
CIJENA: 3 rate po 300kn

PRIJAVE[email protected][email protected]
Tel. 098/702927, 091/5355197

Obzirom da je broj polaznika svake radionice ograničen, svoje mjesto možete osigurati uplatom prve rate na:
Happy You d.o.o.
Alberta Bazale 8, Zagreb
IBAN HR9023600001102497452

DOJMOVI POLAZNIKA:

U životnom razdoblju kad su strah i briga postali mojom navikom, ”uletjela” je Sanjina radionica i pokrenula promjene. Temeljem usvojenih novih znanja i navika, usuđujem se reći da sad imam jasnu viziju sretnog, bogatog i zdravog života, kakvog uostalom i zaslužujem.
Đurđica

Draga Sanja, moj život i način razmišljanja je potpuno promijenjen zauvijek zahvaljujući tebi i toj radionici. Toliko sam sretna da to ne mogu riječima objasniti. Ja svima pričam o tome svaki trenutak kad stignem. Radionica je čudo, ti si stvarno divna i toliko mi je drago da me svemir uputio u tom smjeru. Ja mislim da svi ljudi svijeta to moraju proći i da imam neki svoj tim zvala bih te da nam svima to održiš, to bi bio skoro uvjet. Ne šalim se. Ja sam inače, osim što sam super i extra zabavna, hahaha, prije bila dezorijentirana i totalno bez ikakvog fokusa prema bilo čemu. Znači ja sad znam točno što želim i što je najbolje, znam sto posto da ću to i imati!! I toliko sam sretna zbog toga i veselim se svim budućim uspjesima i ostvarenju svih svojih želja. Već su neke i ostvarene, a među njima ona najvažnija, da imam cilj i da imam potpunu vjeru u ostvarenje svih svojih snova. Ovaj svoj osjećaj bih poželjela stvarno svima. Šaljem ti ogroman oblak sreće i hvala ti puno na svemu. I naravno vidimo se uskoro, to je sigurno. Pozdrav
Snježana

Sanja, ti si naš anđeo umotana u slatkoću naših srca punih želja. Pokazala si nam iskreno, čarobno, kako željeti i prihvatiti ono što nam pripada. Tvoja radionica je beskrajno i neopisivo veeeelika poput svemira. Puna ljubavi, sretnih misli, novih susreta i prilika za uspjeti baš u svemu što nam srce poželi. Hvala ti što si podjelila svoje ostvarene želje i snove s nama i otkrila nam jedan novi i lijepši pogled na svijet oko nas koji zaista postoji u svemu. Dala si nam za kraj jedan novi početak i veliki zagrljaj anđela koji će biti uvijek uz nas. Nećemo zaboraviti male tajne i sreću podjeliti s drugima i biti sretni svaki dan!
Silvija

Spoznala sam sebe, naučila gledati sebe drugim očima, cijeniti se i ono što je najbitnije voljeti se onako kako sam to i sama zaslužila!
Maja

atma.hr – 45

Meni je bilo bas super, oduševljen sam radionicom i nisam mislio da će to tako pozitivno utjecati na mene i da ću toliko toga tu naučiti. Čak sam se zapitao, nakon prvog predavanja kada sam vidio da sam tu jedini muški i nakon plesa, o majko moja mila di sam ja to došao, kako ću ja to izdržati do kraja, o čem se tu radi, a sad na kraju mi je žao što je to sve završilo. Za mene je to bilo nezaboravno iskustvo. Svaki dan maštam, izbacujem loša uvjerenja i usadjujem si nova, mijenjam si podsvijest, otpuštam si kontrolu, čitam svoje strelice i gledam si svoj plakat, imam kutijicu koju jedva čekam da otvorim i zapalim si svijećicu, upoznao sam si svoju životinjicu i andjele čuvare i još puno toga da sad ne nabrajam i meni je bas bilo super. Ova radionica mi je dala krila i to mi je baš trebalo – to je bio pun pogodak. Osjećam da se polako mijenjam i odjedanput sam postao car i nisam vise majmun. Grupa je bila super, a ti si bila odlična i lijepo si nam to sve prenijela.
Željko

Oduševljenjem mogu reći da da mi se 2. i 3. želja već ostvaruju (i to dosta brzim tempom), a za prvu znam i osjećam da će se ostvariti do kraja iduće godine (malo je kompleksnija). Ono što sam dobila na radionici i na čemu sam ti najviše zahvalna je to što sam počela VJEROVATI i PREPUŠTATI SE životu. Najteže je bilo OTPUSTITI KONTROLU. Kad sam to uspjela, doista se dobije osjećaj ”Ja mogu”, potom ”Sve je moguće” i onda ti to Svemir potvrdi. Tek kad sam to osvijestila i osjetila, sve se otvorilo, krenulo i počelo ostvarivati. YES!!! Hvala ti na tome i na tvojoj izuzetnoj poticajnosti, podršci, toplini, na tvojoj cijeloj predivnoj osobnosti! Velika pusa
Sandra

Prekrasno iskustvo koje mi je pomoglo da još više učvrstim vjeru u sebe i Svemir. Znam da ću sve što sam dugo priželjkivala sada moći i ostvariti. Spremna sam iz temelja mijenjati svoju nutrinu i svoj život, naravno na bolje. Sve polaznice radionice, uključujući obavezno i našu dragu Sanju, pune su pozitivne energije i životne radosti. Ta je spoznaja, također, poklon Svemira. Hvala mu! Hvala svima nama.
Lili G.

Sve ono što sam detaljno razradila u svojoj bilježnici da želim upravo mi se događa i kad čitam to, ne mogu vjerovati da je moguća takva preciznost! Posao, ljubav, ma sve ide točno kako treba i lebdim pola metra iznad zemlje… Sanjice, hvala ti do neba što si mi pokazala kako treba komunicirati sa Svemirom!!!”
I.A.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here