Nauči razumjeti i tumačiti Oshove zen karte koje su jedan od najduhovnijih tarota na svijetu. Lišene su magije, proricanja i drugih mambo-džambo priča koje prate uobičajena “tarot gatanja”. Kroz rad s ovim kartama produbit ćeš psihološke, emotivne i duhovne spoznaje o sebi te ćeš razviti svoju intuiciju. Ako te privlači i zen filozofija u smislu otkrivanja vlastite moći svjesnog bivanja i djelovanja u sadašnjem trenutku, onda više nemaš dvojbi je li ovo tečaj za tebe. Oshove karte možeš koristiti samo za osobnu uporabu, ali tečaj će te potpuno osposobiti i za profesionalna savjetovanja drugima.

Iz udobnosti svog doma uđi u tajanstveni svijet Osho zen tarota uz konstantno vodstvo mene kao učitelja s više od 10 godina iskustva. Sa svakom lekcijom koju prođemo tvoje oduševljenje Oshovim kartama i stečenim spoznajama će sve više rasti. Čudit ćeš se kako to da ove zen karte tako vjerno i precizno ocrtavaju stanja za koja pitaš i uvidjet ćeš da daju vrlo mudre i praktične smjernice.

U učenju će ti pomoći i opsežna skripta od 114 stranica koja sadrži prijevod objašnjenja svih 79 karata uz moje dodatno tumačenje stečeno desetogodišnjim iskustvom, upute za rad s kartama, detaljan opis desetak različitih otvaranja (za uvide u probleme ili situacije koje su ti nejasne; analize svih tipova odnosa, za pomoć kad si u dilemi, analiza sadašnjeg trenutka na tvojem životnom putu, rođendanska analiza, itd.). Skriptu ćeš primiti poštom.

Na kraju uspješno savladanog tečaja dobit ćeš moj certifikat.

Tečaj možeš upisati ako govoriš ili razumiješ hrvatski jezik, bez obzira na mjesto i zemlju u kojoj živiš, jer te kroz tečaj vodim putem:

– e-maila (DOPISNI TEČAJ);

– ili skype videoveze (VIDEO TEČAJ).

Karte “Osho Zen Tarot” na hrvatskom jeziku trebaš nabaviti sam.

Kontakt za informacije i upise:
e-mail: [email protected]
telefon: 0923090550

O meni:

Ja sam Boris Pecigoš, umjetnik i akademski slikar, Reiki majstor i učitelj, majstor Osho zen tarota, duhovni učitelj i mistik… Živim i radim u Rijeci, na granici gdje se susreću more i planine, koji su moja nepresušna veza s Izvorom. Povremeno sam aktivan i u Zagrebu.

Opširnije informacije o svim uslugama Tarot majstora i Reiki majstora i učitelja Borisa Pecigoša potražite ovdje: http://osho-zen-tarot.business.site

prije Opsirnije o Osho zen tarotu

Opširnije o Osho Zen Tarotu

Zabavno je izvlačiti razne kartice, kojih danas ima doista mnogo, te pročitati njihovo značenje iz knjižice. No, mnogo je smislenije zaći dublje u suštinu poruka i naučiti povezati kartu s konkretnom situacijom za koju pitaš. Želiš li to savladati prijavi se na neki od mojih tečajeva Osho Zen Tarota!

To su tečajevi za sve one koji žele naučiti bolje služiti se zen kartama za stjecanje uvida u nejasne situacije, odnose i izazove života. Autor karata je Osho, renomirani indijski učitelj zena, a oslikala ih je njegova učenica Ma Deva Padma.

Zen karte su putokaz na stazi osobnog razvoja. One nisu neki mističan ezoterijski alat, već psihološko pomagalo koje svojim sugestivnim slikama odražava stanje tvojeg nesvjesnog, baš poput slikovitih simbola snova koje doživljavaš tijekom sna.

Koliko si se puta našao u situacijama ili odnosima koji su ti bili nejasni, gdje si bio zbunjen proturječjem emocija i razuma, glasovima koji se kovitlaju u tvojoj glavi, a još više savjetima okoline!? Pokušavao si naći izlaz, tražio si smjernice izvana i odgađao donošenje odluke u strahu da ne pogriješiš. Možda si čak zvao tarot linije i nadao se da će ti proreći svijetlu budućnost bez da sam nešto poduzmeš. A odgovori su zapravo već bili u tebi. Postoje načini kako doprijeti do njih! Ovdje ti predstavljam jedan način u kojem sam iznimno vješt. Stekni i sam tu vještinu!

Razvij svoje psihičke sposobnosti na svoju dobrobit i dobrobit svojih bližnjih kroz upoznavanje i rad s Oshovim zen kartama. Na ovom, inače vrlo zabavnom tečaju upoznavat ćeš i skrivene dijelove sebe, otkrivat ćeš pozadinu nekih svojih životnih situacija, doći ćeš u kontakt sa sobom na prisniji način nego dosad te potaknuti procese transformacije prema samoostvarenju.

Na tečaju ćeš upoznati Oshove zen tarot karte i razviti slobodne asocijacije na slike karata, razumijevanje, intuiciju i inspirativno tumačenje karata. Upoznat ćeš se i sa složenim otvaranjima (za analizu različitih tipova odnosa i situacija) te naučiti povezivati značenja karata s pitanjem i pozicijom u otvaranju, kao i razumijevanje odnosa među kartama u otvaranju.

Kad ti se čini da je život pun sumnji i nesigurnosti sklon si tražiti izvor inspiracije: Što će se dogoditi u budućnosti? Što će biti s mojim zdravljem ili djecom? Što će se zbiti ako se odlučim za ovu odluku, a ne onu? Na taj način se često koristi tradicionalni tarot – da zadovolji čežnju za saznanjima o prošlosti i budućnosti. Zen karte se umjesto toga fokusiraju na dobivanje razumijevanja za ovdje i sada. To je sustav koji se temelji na zen mudrosti, mudrosti koja kaže da događaji u vanjskome svijetu jednostavno odražavaju tvoje vlastite misli i osjećaje, iako je možda tebi samome nejasno koje su to točno misli i osjećaji. Na taj ti način ovaj sustav pomaže skrenuti pozornost s vanjskih događaja kako bi duboko u svojem srcu pronašao jasnoću, razumijevanje i rješenje onoga što te muči.

Zen karte su vrlo vrijedan alat na putu samorazvoja, lišene misticizma i nerazumljivih simbola. One dotiču istinu i srž bića putem arhetipskih slika, jezikom kojim se podsvijest, baš kao i u snovima, po Jungovom načelu sinkroniciteta obraća svjesnom biću kako bi te usmjerila na ostvarenje punog životnog potencijala i pomogla ti donijeti razborite odluke.

Zen kartama se ne proriče budućnost, iako one mogu dati naznaku smjera u kojem će se situacija najvjerojatnije razvijati. One su namijenjene osobama koje svjesno rade na sebi i preuzimaju odgovornost za kreiranje svojeg života, ali žele dublji uvid u nejasnu situaciju ili odnos, kako bi na temelju stečenih spoznaja same donijele odluke i poduzele odgovarajuće korake prema samoispunjenju, a time stvorile budućnost kakvu žele.

Zen analize koje ćeš naučiti na tečaju i koje ćeš potom samostalno raditi na osobnim savjetovanjima:

  • analize svih tipova odnosa (ljubavnih, obiteljskih, prijateljskih, poslovnih);
  • analize raznih situacija, pitanja, izazova i problema kroz nekoliko tipova otvaranja;
  • kad si u dilemi između dviju ili više opcija pa ti treba pomoć kako bi lakše odlučio;
  • uvid u tvoje stanje “ovdje i sada”: koji su tvoji strahovi i blokade, što te podržava, kuda zapravo ideš, koja je sljedeća stepenica u tvom životu;
  • rođendanska ili novogodišnja analiza: otkrivanje tvoje najdublje čežnje za novi ciklus života i aspekata povezanih s njom (tvoje jakosti i slabosti, mogući izazovi, itd.).

Kontakt za informacije i upise:
e-mail: [email protected]
telefon: 0923090550

prije Individualni dopisni tecaj

Individualni dopisni tečaj Osho Zen Tarota

Tečaj održavam kroz deset dopisnih lekcija koje samostalno proučavaš, ali uz moje konstantno vodstvo i podršku. Lekcije obuhvaćaju upoznavanje s konceptom ovog sustava karata, vježbanje intuicije i upoznavanje s kartama te praktično učenje osam tipova otvaranja (analize situacija, odnosa, rođendanska analiza itd.). Lekcije ćeš dobivati jednu po jednu putem e-maila, onim ritmom kojim ih uspiješ savladavati.

U tečaj je uključeno i tri sata konzultacija putem videoveze (skype, ili telefonski poziv u slučaju nedostupnosti internetske veze), raspodijeljenih u tri termina po sat vremena: između prve i druge lekcije, između treće i četvrte te nakon devete, kada rezimiramo sva usvojena znanja i otvaranja karata kao pripremu za završnu ispitnu jedinicu.

Ovaj tečaj je prikladan za osobe koje vole učiti samostalno i koje imaju dovoljno samodiscipline da odrade tečaj do kraja. Uz to, ovo je cjenovno najpovoljnija varijanta tečaja.

Cijena: 1400 kn. Preferiram plaćanje putem internet bankarstva ili opće uplatnice na poslovni račun udruge, ali moguće je i plaćanje kreditnim karticama American Express, MasterCard i Visa putem sigurnosnog sustava naplate PayPal ($230 + poštarina za slanje skripte u inozemstvo).

Rok za završetak tečaja je godinu dana od dana upisa. Nakon isteka tog roka moći ćeš nastaviti tečaj samo uz uplatu određenih “penala”.

Kontakt za informacije i upise:
e-mail: [email protected]
telefon: 0923090550

Individualni video tečaj Osho Zen Tarota

Individualni tečaj održavam putem videoveze (skype). Kroz 21 sat raspoređen u deset termina prolazimo materiju potrebnu za razumijevanje zen karata: upoznavanje sa svim kartama, vježbanje intuicije, praktično vježbanje deset tipova otvaranja karata i zen analiza za najrazličitije situacije.

Zbog dvosmjernog kontakta koji ostvarujemo preko skype-a, ovo je ipak bolja varijanta tečaja od dopisnog, pogotovo za one koji se kasnije žele profesionalno baviti savjetovanjima putem Osho zen tarota.

Cijena: 2800 kn. Preferiram plaćanje putem internet bankarstva ili opće uplatnice na poslovni račun udruge, ali moguće je i plaćanje kreditnim karticama American Express, MasterCard i Visa putem sigurnosnog sustava naplate PayPal ($466 + poštarina za slanje skripte u inozemstvo).

Kontakt za informacije i upise:
e-mail: [email protected]
telefon: 0923090550

O meni:

Ja sam Boris Pecigoš, umjetnik i akademski slikar, Reiki majstor i učitelj, majstor Osho zen tarota, duhovni učitelj i mistik… Živim i radim u Rijeci, na granici gdje se susreću more i planine, koji su moja nepresušna veza s Izvorom. Povremeno sam aktivan i u Zagrebu.

Opširnije informacije o svim uslugama Tarot majstora i Reiki majstora i učitelja Borisa Pecigoša potražite ovdje: http://osho-zen-tarot.business.site