Naučite Peter Hess® zvučnu masažu zvučnim zdjelama

358

PETER HESS AKADEMIJA i PREMA VAMA CENTAR najavljuju upis u I stupanj edukacije za praktičare/ke Peter Hess® zvučne masaže. Edukacija je certificirana od strane Peter Hess Instituta iz Njemačke.

Edukaciju provodi prof. Silvana Leskovar i Mirjana Maksimović, licencirane edukatorice Peter Hess® zvučne masaže i voditeljice Prema Vama Centra i Peter Hess Akademije u Hrvatskoj.

Datum: 28. i 29. listopad 2017.
Vrijeme:  od 10:00 do 18:00 sati
Mjesto: Ilica 315/I, Prema Vama Centar
Cijena: 1.800,00 kn

Cilj I stupnja edukacije je upoznati polaznike s osnovama Peter Hess® zvučne masaže. Tijekom intenzivne dvodnevne obuke, polaznici će steći znanja o djelovanju zvuka i zvučne masaže na čovjeka, svladati osnove praktične primjene zvučne masaže i osposobiti se za njenu primjenu na sebi i u privatnom okruženju. Na završetku seminara, polaznici dobivaju certifikat o sudjelovanju od strane Peter Hess Instituta iz Njemačke.

Program

  • povijest nastanka Peter Hess® zvučne masaže
  • osobno iskustvo, osjećaj i doživljaj zvuka u tijelu
  • upoznavanje s različitim vrstama zvučnih zdjela
  • teorija – djelovanje zvuka i zvučne masaže
  • demonstracija Osnovne zvučne masaže
  • vođena primjena Osnovne zvučne masaže u parovima
  • samostalna praktična primjena Osnovne zvučne masaže u parovima
  • razmjena iskustava
  • mogućnosti primjene, ograničenja i kontraindikacije

Napomena

I stupanj Peter Hess zvučne masaže je uvjet za pohađanje seminara KLIK programa – PRIMJENA ZVUKA ZVUČNIH ZDJELA U RADU S DJECOM, stoga je ovo prilika za sve, koji se žele više posvetiti primjeni zvuka u radu s djecom, da nastave s edukacijom s KLIK programom tijekom 2018.

U suradnji s Peter Hess Institutom iz Njemačke, tvrtka Prema Vama osnovala je 2011. Peter Hess Akademiju – Hrvatska, te pokrenula stručnu edukaciju za praktičare zvučne masaže i zvukoterapeute u Zagrebu.

Peter Hess je istinski pionir zvučne terapije na Zapadu, te već 40 godina sustavno radi na istraživanju i profesionalnoj edukaciji za primjenu zvučnih zdjela i gongova u terapijske svrhe. Njegova metoda zvučne masaže je prije svega holističke metoda za relaksaciju, a također se primjenjuje izravno i djelotvorno na području obrazovanja, savjetovanja, u okviru različitih terapija i zdravstva koa komplementarna metoda.

Cjelokupna edukacija za praktičare/ke Peter Hess® zvučne masaže sastoji se od četiri stupnja i supervizije, tj. završnog seminara u ukupnom trajanju od 86 nastavnih sati i namijenjena je svim zainteresiranima, bez obzira na prethodno znanje i iskustvo u primjeni zvuka.

Polaznici mogu pohađati samo I stupanj bez obaveze nastavka edukacije.

Po završetku sva četiri stupnja i supervizije, polaznici dobivaju certifikat Peter Hess Instituta – Njemačka pod nazivom: Praktičar / Praktičarka Peter Hess® zvučne masaže.

Za prijavu molimo ispunite prijavnicu ili se prijavite na e-mail [email protected] najkasnije do 25. listopada 2017. Više informacija na www.premavama.com