Ove predivne naušnice su izrađene od perli oniksa, ružičastog kvarca i koralja. Energija ovih kristala štiti od psihičkih napada i ujednačava čakre, dovodi u ravnotežu jin i jang energije unutar tijela.

atma.hr – 61
Oniks je poludragi kamen koji oslobađa od tuge, donosi dobru sreću i prepoznavanje osobne snage. Povezanost oniksa s cjelinom fokusira vašu energiju i usklađuje je s višom silom, pristupanjem višem vodstvu. Ovaj kamen potiče krepkost, postojanost i izdržljivost.

Potpomaže učenje lekcija, daje samopouzdanje, pomaže kod apsorpcije energije iz svemira, energije koja je potrebna za liječenje i za ostale svrhe. Dovodi u ravnotežu jin i jang energije unutar tijela. Pruža podršku u teškim ili zbunjujućim okolnostima i u periodima teškog mentalnog ili fizičkog stresa.

Crveni koralj predstavlja element vatre i zrači životnom energijom. Stimulira zemaljske čakre, budeći u nama senzualnost, strast i želju za uživanjem. Crveni koralj je simbol vitalnosti, inicijative i hrabrosti. Osoba pod njegovim utjecajem ima visoko samopouzdanje i uvijek je spremna uhvatiti se u koštac sa izazovima koje život nosi.

Koralj otklanja strah od budućnosti i usidrava pažnju u sadašnji trenutak. Odličan je odabir za sramežljive osobe koje ne vole biti u centru pažnje. Pomaže nam prihvatiti sebe, svoje želje i potrebe, te potiče izražavanje istih. Također pomaže utjecajnim osobama i vođama, jer budi prikrivenu zavodljivost i pomaže da naša riječ dopre do drugih.

Ružičasti kvarc ili rozenkvarc  je kamen bezuvjetne ljubavi i beskrajnog mira. To je najvažniji kristal za srce i srčanu čakru. Ružičasti kvarc se posebno  preporučuje tokom perioda rastanka ili razvoda kada je potrebno iscijeliti tu energiju rastanka. Pomaže prebroditi tugu, potiče opraštanje i prihvaćanje. Zato ga i nazivaju – kamen za “slomljeno srce”.

Ovaj kamen nam pomaže da pronađemo put do duhovnosti, prema umjetnosti, ponajviše prema glazbi koja potiče njene vibracije i razvija fantaziju, inspiraciju, duhovne kreacije i sposobnost gledanja u budućnost.

atma.hr – 61
Energija ovog kamena donosi otvorenost za nova emotivna iskustva i potiče pružanje nove šanse ljubavi kroz novi partnerski odnos. U postojećim vezama obnovit će povjerenje i harmoniju i potaknuti bezuvjetnu ljubav. Potiče vjernost u ljubavi i prijateljstvu.

Naušnice od oniksa, rozenkvarca i koralja

onikskvarcnausnicemanjaOve predivne naušnice su izrađene od perli oniksa, ružičastog kvarca i koralja.

Energija ovih kristala štiti od psihičkih napada i ujednačava čakre, dovodi u ravnotežu jin i jang energije unutar tijela.

Daje samopouzdanje, pomaže kod apsorpcije energije iz svemira, energije koja je potrebna za liječenje i za ostale svrhe.

Cijena: 100 kn – Kupi ovdje