Ove predivne naušnice su izrađene od perli zelenog žada u kombinaciji sa staklenom perlom i elementima tibetanskog srebra.

atma.hr – 61
Žad je kamen ravnoteže i iscjeljenja.

Ovaj drevni princ mira, izvanredan je tihi pomagač koji na nenametljiv način podiže svjesnost ljudi na višu razinu. Svrstan je u istu kategoriju kao i dijamanti zbog svoje izvanredne opće učinkovitosti. Žad se od davnina smatra kraljevskim kamenom i vjeruje se da je inkarnacija kozmičkih načela svemira. On odgovara na vibracije planeta Neptuna i zato su mnoge duše rođene u nekom od vodenih znakova posebno snažno privučene ovim kristalom.

Smiruje nervozu i emocije temeljene na strahu. On nikada ni na koji način ne može povrijediti čovjeka koji ga nosi, jer jednostavno ne apsorbira loše vibracije iz okoline. Štiti nas od negativnosti i neprestano zrači umirujuće i pročišćavajuće energije.

Žad je u stanju uspostaviti i učvrstiti vezu između različitih slojeva mentalnog tijela i uvećati intelektualni potencijal. Istočnjačke civilizacije su stoljećima unatrag bile svjesne njegovih atributa.

Pomaže da prepoznate sebe kao duhovno biće na ljudskom putovanju i budi skrivena znanja. Doprinosi spokojnom razmišljanju oslobađajući nas negativnih misli. To je kamen unutarnje ravnoteže i iscjeljenja, ublažava nervozu i strah. Jača auru i energiju nosioca i osigurava njegovu zaštitu.

Žad pojačava imunitet, rad srca i regulira krvni tlak. Na sakralnoj i pleksus čakri poboljšava rad slezene, jetre i bubrega. Pomaže kod liječenja mokračnih kanala. Na čakri trećeg oka ublažava simptome glavobolje i migrene.

atma.hr – 61
Vrlo svijetli tonovi su od posebnog značaja za osobe rođene u znaku Raka, Djevice i Jarca, a ljubičasti i lila tonovi za Vagu, Bika i Strijelca. Duboke zelene nijanse žada privlače Škorpiona, Vodenjaka i Blizance. Ribe obožavaju zelene tonove. Žućkasto smeđe i ciglasto crvena boja pogoduje afinitetu Lava i Ovna.

Prema legendi, ovaj kamen je kristalizirana mjesečeva svjetlost koja je sišla sa svete planine.

Naušnice – Šumska vila

zelzadmanja 1Ove predivne naušnice su izrađene od perli zelenog žada u kombinaciji sa staklenom perlom i elementima tibetanskog srebra.

Žad je kamen unutarnje ravnoteže i iscjeljenja, ublažava nervozu i strah.

Jača auru i energiju nosioca, osigurava zaštitu.

Cijena: 80 kn – Kupi ovdje