Dobro poslijepodne, dragi moji ljudi, nastavljamo s četvrtom porukom u ciklusu poruka koje vam Anđeli i Aki šapću dvaput mjesečno. Ovaj se stupac zove Anđeli šapću sa Aki Sunce, ova poruka će biti za razdoblje od 01.05.-15.05.2018.

Misao za ovih 14 dana: “Ne odustaj od svojih snova, budi zahvalan/a za ono što imaš.” ~ Aki Sunce

Idemo na avanturu s Anđelima!

SRETAN VAM PRAZNIK RADA, neka vam svaki dan bude praznik, da radite ono što istinski volite, jer to je život.

39

Došao nam je u ponedjeljak 30.4 u 02:58 Pun mjesec

Anđeli nam govore da se posvetimo tijelu i da budemo u prirodi. Trebate iscjeljenje prošlosti i situacije koje vas muče, riješite sebi i svojim voljenima, stavite točku na ono što je iza vas. U tišini možete dobiti odgovore, sve što želite riješiti, čuti i vidjeti znakove Anđela i Boga. Posjetite radionice i seminare, jer možete dobiti potvrdu da ste na dobrom putu. Vjerujte, nešto pozitivno i novo vas čeka, iako ga sada ne možete vidjeti. Netko će odlučiti u bračnu zajednicu, sretno, ako odlučite, volite i budite voljeni. Odredite prioritete i organizirajte ih u skladu s tim. Širite krila i budite svoji i posebni, sve dolazi u pravom trenutku, spremni ste za to. Ovo je vrijeme da znamo da je sloboda izbora vaše primarno pravo i da ste vođeni. Izbor je vaš. Okružite se djecom, oplemenjuju vas.

Voljela bih vam najaviti radionicu “Raširi krila uz Anđele” 12. svibnja 2018. godine u Novigradu – Poreč, koja traje od 12 do 17 sati, a sve detalje možete vidjeti na sljedećem linku: https://www.facebook.com/events/380820562393333

Vjerujem da ste zadovoljni porukama i zadovoljstvo mi je pisati i prenositi poruke na ovaj način.

75
Budući da ćete se sa Aki družiti kroz poruke, ovdje se upoznajte s njom: Aleksandra Kečić, poznatija kao Aki Sunce, rođena 1988. u Beogradu. Završila je osnovnu školu u Beogradu, a zatim i X gimnaziju u Beogradu. Nakon srednje škole završava Ekonomski fakultet u Beogradu, gdje stječe zvanje diplomiranog ekonomiste, sada je na master iz područja ljudskih resursa, jer to je područje koje ona najviše voli, kao što možete i primijetiti, radi posao koji istinski voli. Vjeruje u životu, Bogu, Anđelima, ljudima i svemu dobrom. Aki Sunce je pisac, inspirativni trener, Anđeoski terapeut i kako ona voli reći Vjetar u leđa svim dragim ljudima, neki je zovu samo Sunce. Bavi se obrazovanjem na području osobnog razvoja i pisanja. Održava seminare, predavanja i radionice o temi osobnog razvoja i Angela zove anđele na oružje. Anđeoske poruke Aki Sunca daju sudionicima seminara i svih društvenih skupova koje organizira. Kreira Anđeoski nakit s porukom Anđela, njezin život su Anđeli. Objavila je svoju prvu knjigu “Sjaj ljubavi uz Anđele” u listopadu 2016.godine, kreirala je Dnevnik Anđela kao i Anđeoske kartice “Anđeli šapuću sa Aki Sunce”.

Ona voli reći kako zračite, pa vas privlači ili kada se nađete, naći ćete i druge. Osmijeh na licu, svijeća u vašim rukama i ljubav u vašem srcu, kao što kaže Aki Sunce.

Možete je pronaći na :

S ljubavlju, Aki Sunce – pisac, inspirativni trener i Anđeoski terapeut ili VETAR U LEĐA

Družimo se za dva tjedna ponovo 🙂

39

Prethodna objava05.-06.05. Zagreb – BIOTERAPIJA: klinički bioenergetski tretman U ZAGREBU
Slijedeća objavaNarukvica Zaštitnica – Tirkiz i koralj
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.