Foto: freestocks.org
Nekada davno mislila je da ga treba…

Jako, jako davno.

Sanjala je o tome i željela želje kada bi ugledala zvijezdu padalicu i nadala se da će se jednoga dana on pojaviti sa svojim tajanstvenim punim srcem, u ratnim čizmama, spreman na borbu protiv demona, spreman da joj pokloni svoju beskrajnu ljubav.

Ali ne više.

Sada joj treba prostor, samoća i širom otvorena vrata.

Potreban joj je zrak u plućima, potrebno joj je da život u potpunosti uroni u šupljinu njezinih kostiju, te da pulsira kroz prašnjave komore oko njenog srca.

Ona zna da osamljenički put nije uvijek lagan – može biti nepopustljiv i ponekad je zatrpan usamljenošću.

Ipak, prisiljava je da kopa duboko, ispod svilenih slojeva njezina tijela i da se propituje od kojeg je drevnog napitka, zvjezdane prašine, snage i tvari napravljena. I uglavnom, čini da se osjeća neopisivo živo.

Potiče je da se okrene i promijeni, a maglovita samotnjačka cesta potiče je da hrabro krene dalje, da razotkriva sebe i da si oprašta svoje nedostatke.

U prošlosti je pala na čari galantnih muškaraca koji su se pametno pretvarali da su neustrašivi ratnici sa zadivljujućim riječima, ali njihovi osjećaji su nestali, rastvorili se poput origamija.

Bili su privremena, čudesna smetnja, ali spalili su joj duboku rupu u prsima, a um joj je više puta rekao: “Ne, ovo ti je već poznato, draga, on nije prava osoba za tebe.”

Iako nije uvijek bila spremna slušati, veća moć inherentno je znala prekidati te pozive i pronašla je način kojim se usmjerava na stazu i zadržava je podalje od slomljenog srca i boli.Da, ponekad osjeća tugu i bolnu prazninu koja je ponekad uhvati neopreznu. Ona žudi za intimnom, duhovnom vezom sa znatiželjnim, dragocjenim, magnetičnim dušama, ali bilo joj je suđeno daleko više nego da bude vezana za jedan polovičan odnos. Ono što joj stvarno treba jest da diše slobodno i divlje u misteriji života.

Ona je uragan u tornadu, ima svoju unutarnju smirujuću, nepobjedivu ljubav koja ju čuva na sigurnom i nježno zaštićenom za vrijeme duge, tamne olujne noći.

Ona je svoja vlastita tiha muza, neiscrpna kozmička sila, ona je svoj vlastiti prokleti ratnik, jedini u cijeloj galaksiji zamotan u mekanu vunu.

Njoj nisu potrebna obećanja uz poklone i sigurno ne treba čuti izgovorenih 7 slova kako bi znala da vrijedi.
Samo želi gledati more, slušati šapat lišća koje pada s drveća i osjetiti vjetar kako joj mrsi kosu kako bi znala da je voljena.

Neće neumorno tražiti, ali ako se jednom pojavi neki muškarac ili čak ratnik i ne bude pokušao ukrasti njezinu čaroliju i sjaj, tada će ga prepoznati i eventualno poželjeti da joj bude blizu – i iako ga ona može njegovati i obožavati ga , nikad ga, nikad neće trebati.

Ona je već sve što joj treba.

elephantjournal / Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr

26 DRVO SREĆE AMETIST

FENG SHUI DRVO SREĆE - Ametist i bakar


Vjeruje se da ovo Feng Shui drvce, isprepleteno od poludragog kamena Ametista i bakrene žice, pospješuje zdravlje, donosi harmoniju i blagostanje, što općenito pridonosi sreći i zadovoljstvu u obitelji.
Ametist je kristal zaštite, nesebičnosti, plemenitosti, spiritualne svjesnosti, ravnoteže, unutrašnjeg mira. To je kamen metamorfoze i preobrazbe. Ekstremno moćan kamen zaštitnik, visokih duhovnih vibracija. Simbol je promjene, otvara mnoge tajne života, pomaže nam shvatiti značenje snova i vizija, obogaćuje naš pogled u budućnost. Štiti od psihičkih napada, preobražavajući energiju u ljubav.

Cijena: 150 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaVaša djeca nikada ne bi smjela doći na prvo mjesto u vašem životu
Slijedeća objavaStare duše – empati: Jeste li među ovih 5 % ljudi na Zemlji?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.