Foto: pixabay.com

Dakle, da, za sada, u redu je imati slomljeno srce i biti razočaran.

Neke stvari nisu suđene, a ti ćeš morati to prihvatiti. On nije pravi muškarac za tebe i to je u redu. Da su se stvari stvarno trebale odvijati na način na koji si htjela, onda ne bi bila u položaju u kojem si sada.

39

Ne bi bila prisiljena otići od svega toga. Ne bi trebala nositi teške osjećaje u svom srcu u ovom trenutku. Ne bi trebala razmišljati o tome kako ćete reći zbogom jedno drugome.

Samo ćeš se morati uvjeriti u činjenicu da ideja „zauvijek zajedno, dok vas smrt ne razdvoji“ ne stoji  zapisana u vašim kartama. Samo ćeš morati prihvatiti da je sudbina izgubila sjaj. Morat ćeš se uvjeriti da Svemir ima druge planove za vas i to ne uključuje da vas dvoje ostanete zajedno, piše Relationship rules.

Ovaj muškarac nije tvoja budućnost. Razmisli o njemu kao o privremenom zaustavljanju na putu prema pravoj ljubavi. On je samo jedna fusnota u tvom romantičnom romanu. On neće biti njegova glavna tema.

Možda je bio važan dio tvoje prošlosti, a možda osjećaš kao da je i važan dio tvoje sadašnjosti. I to je u redu. To mu ne daje automatski značajno mjesto u budućnosti. Više ne kontrolira tvoj život samo zato što je to nekada to mogao.

Samo zato što ti je u prošlosti značio sve, ne znači da će ti i u budućnosti značiti sve. To je bit toga da se može krenuti dalje.

Činjenica je da nije zaslužio mjesto u tvom životu. Nije zaslužio biti dio tvoje budućnosti. Nije uložio trud koji je bio neophodan kako bi osigurao mjesto u tvom srcu. Imaš toplo i ​​iskreno srce, puno ljubavi, koje ga je voljelo i dobio je svu ljubav koju je mogao dobiti. Ali nije čak ni živio kao osoba koja zaslužuje takvu ljubav. Nikad te nije volio na način na koji je trebao.

39

Bilo je očito da si mu dala sve što si mogla. Suočila si se sa svim svojim strahovima i dopustila si da postaneš ranjiva. Suočila si se sa svim svojim nesigurnostima i odlučila si da je vrijedno riskirati. Ali, na kraju, on uopće toga nije bio vrijedan.

Nikada nije skupio onu vrstu hrabrosti koju si ti skupila za njega. Nikad nije napravio ono što je trebao učiniti. Nikad nije postao muškarac kakvog si trebala iako si stvarno vjerovala da hoće.

Bila si sasvim sigurna da je on onaj čovjek koji bi mogao okrenuti tvoj život naopako. Mislila si da ćete provesti zajedno ostatak svog života. Zamišljala si ga kao čovjeka koji te vodi na pravi put ka ljubavi i sreći. Stvarno si mislila da je on muškarac s kojim možeš osjetiti mir.

Mislila si da bi na kraju mogla naći utočište u njegovom srcu. Vjerovala si u sve ove stvari, ali on nikad nije učinio ništa za tebe.

Ali evo u čemu je stvar. Već  u početku, svi znakovi su bili prisutni. Ali, činilo se kao da si bila zaslijepljena ljubavlju i idealizmom. A on stvarno nikad ne bi bio ni učinio ništa za tebe. Nikad nije bio spreman. Nije važno koliko si molila da se to dogodi.

39

Nije želio postati osoba koju si idealizirala u glavi. Nikada nije bio spreman dati svoje cijelo srce, iako si mu dala sve. Nikad neće postati muškarac koji bi te poljubio i ti bi trenutno zaboravila sve probleme i nevolje.

Dakle, da, za sada, u redu je imati slomljeno srce i biti razočaran. Ali zapamti da nisi gubitnik u ovoj situaciji. Ne gubiš ništa. I dalje imaš kontrolu nad svojim životom. Trebaš ustati i otići. Čak i ako boli.

Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr

39

Prethodna objava3 grube istine o ljubavi
Slijedeća objavaPostanite stručnjak za čitanje lica – OVO su točke na koje treba obratiti pozornost!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

2 KOMENTARA

  1. Stalno mislimo da se ljudi mjenjaju, trudimo seod njih napraviti ono sto smatramo idealnim za nas.Medutim, ne moze se neko promjeniti!Stoga, ako u pocetku nije dobro, ne trudi se !Zaista je bolje okrenuti se i otici, ne trositi zivot na nekog ko to ne zasluzuje.Inace cemo biti nesretni.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.