Foto: pixabay.com

Smiješno je kako vam netko tko vam je bio toliko blizak, sada može biti potpuni stranac. To se događa s puno prijateljstava, jer im nije bilo suđeno da traju zauvijek.

Iako su završetak odnosa i prijateljstva dvije različite stvari, okončanje prijateljstva može biti jednako razorno i srceparajuće.

I to je nešto što je teško, s čim se moramo nositi i na kraju otpustiti.

Ponekad ste vi i vaš prijatelj iz djetinjstva odrasli u dvije potpuno različite osobe koje si više ne odgovaraju. Druženje više nije tako lako kao što je nekoć bilo, piše Her way.

Nekad ste možda imali mnogo zajedničkih stvari, razne različite teme. Sada je razgovor usiljen i imate puno trenutaka neugodne tišine.

Često upoznajete nove prijatelje u školi, na fakultetu, na poslu ili u susjedstvu. Vremenski rasporedi su vam slični i zato vam je lakše družiti se. Kada se stvari promijene, prijateljstvo se također mijenja.Razdvajate se zato što nije tako zgodno više provoditi vrijeme zajedno. Sada se vremenski rasporedi trebaju prilagoditi i morate odvojiti vrijeme za svoje prijatelje. U ovom trenutku možete vidjeti da je to samo pogodnost, a ne pravi prijatelj.

Naravno, ako je ta osoba istinski prijatelj, trudit ćete se, ostat ćete u kontaktu i dati sve od sebe da to funkcionira. Ako ne, onda jednostavno nije vrijedno suza.

Odnosi također mogu stati na put prijateljstvu. Kada se neki od naših prijatelja zaljube, počinju provoditi sve svoje vrijeme sa svojim partnerom, a vas izgube iz vida. Oni jednostavno nemaju vremena, osim ako nemaju problema u njihovu odnosu.

U takvoj situaciji, oni će vam se vratiti, jer nema ramena za plakanje kao što je vaše. Vi se počinjete osjećati iskorišteno i prijateljstvo uskoro završava.

Postoje slučajevi kada zapravo ne poznajete osobu s kojom ste prijatelj. Nakon nekog vremena ona pokaže svoje istinsko lice. Ili otkrijete da je ta osoba dvolična i da je nikad niste doista poznavali.

Vjerovali ste joj u potpunosti, a ona vas je iznevjerila.

Iako se možda osjećate kao najveća budala, u ovom slučaju niste bili samo dobri prijatelji. Ta osoba se trebala pojaviti u vašem životu kako bi vas naučila lekciju i potpomogla vaš rast. Budite zahvalni za ovo iskustvo.

Na prijateljstvu treba raditi. Prijatelji nisu osobe koje su uz vas samo kad je sve dobro ili kada nemaju ništa drugo raditi.  Prijatelji su osobe koje će uložiti vrijeme i napor, a od vas će očekivati ​​isto.

APITERAPIJA

Dr. KAPŠ - APITERAPIJA


Liječenje pčelinjim proizvodima

Sve o svojstvima i primjenama meda, propolisa, peluda, matične mliječi, voska i pčelinjeg otrova. Savjeti za 330 bolesti, povijest, istraživanja, prevencija, terapije i recepti.

Stručna knjiga namijenjena pčelarima, liječnicima, farmaceutima, ali i svakome tko proučava primjenu prirodnih proizvoda u prevenciji i liječenju ili traži rješenje za svoj konkretan zdravstveni problem.

Tvrdi uvez, 440 stranica, format 16×24

Cijena: 351 kn - Kupi ovdje

Prijatelji su uz vas kada prolazite kroz teškoće i bol. Oni su uz vas kada doživljavate blaženstvo i sreću. Oni s vama dijele sve. Ako to nije tako, onda nikada nisu bili vaši pravi prijatelji.

Nikad nemojte žaliti za nekim vašim bivšim prijateljstvima. Nemojte se opterećivati ​​onime što ste mogli ili trebali učiniti kako bi prijateljstvo trajalo.  Nekim ljudima nije suđeno da ostanu u vašem životu.

Trebali su biti prolazna sezona u vašem životu i ništa više. Samo ako imate dovoljno sreće, naći ćete barem jednog prijatelja koji će biti uz vas i kad vam je dobro i kad vam je loše i imat ćete prijateljstvo koje će trajati cijeli život.

Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr

Prethodna objava10 bizarnih činjenica koje niste znali o Sjevernoj Koreji: Njima je ovo 105. godina, kažnjavaju 3 generacije!
Slijedeća objavaOnaj kojeg najviše voliš ti najdublje zabada nož u srce
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.