Foto: pixabay.com

Svi želimo manifestirati svoje snove i želimo ih manifestirati brzo i veličanstveno. Jedna stvar koju zaboravljamo jest da ako se naša vibracija ne podudara s onim što pokušavamo manifestirati, jednostavno se željeno neće pojaviti.

Kada vibriramo na niskoj razini, učinkovito guramo naše želje dalje. To može biti frustrirajuće i može čak postati trajna prepreka, piše The law of attraction.

Želim s vama podijeliti 11 sjajnih načina pomoću kojih ćete uspješno podignuti vibracije u vašem domu, kako bi uklonili negativnost i uskladili se s onim što želite.

1. Bavite se više stvarima koje volite

Ovo se može činiti jednostavnim, ali jeste li uistinu sretni svaki dan? Lako je reći da smo sretni, ali živite li iskreno autentičan život i ispunjavate li svoju najvišu svrhu? Je li vam posao radost?

Kada radite stvari koje volite, ne samo da ćete se uskladiti s vašom manifestacijom, već ćete cijeniti život i automatski povećati vibraciju.

Ako ste sretni, stvari funkcioniraju, na primjer, ako želite manifestirati novac, kada ga primite, osjećate se sretno, a ne tužno. Ne biste se brinuli zbog novca jer biste ga imali puno. Dakle, zapamtite ako glumite “da nešto jeste” to je najbrži način usklađivanja s vašim željama.2. Budite zahvalni

Opet, još jedna očigledna točka, ali jeste li zahvalni onoliko koliko biste mogli biti? Volim svako jutro napisati 10 novih stvari zbog kojih bi trebala biti zahvalna. Počinjem s  – “Ja sam tako zahvalna … jer …”.

To me odmah usklađuje s vibracijom zahvalnosti i sreće. To je također trenutačni vibracijski pojačivač kad imate loš dan ili se osjećate kao da ste neusklađeni s vašom manifestacijom.

3. Koristite afirmacije

Afirmacije su najmoćniji način da manifestirate i kreirate vlastite stvarnosti. Svakodnevno koristim afirmacije da podignem svoje vibracije tako što ih ponavljam u zrcalu. ‘Ja sam jaka. Ja sam neustrašiva. Dostojna sam i zaslužujem ljubav.’

Izgovarajući snažne, pozitivne afirmacije, ne samo da ćete imati više vjere, već ćete se također i motivirati, privući svoje želje puno brže i povisiti svoju energiju na pozitivne nove razine.4. Kristali

Volim raditi s kristalima kada želim manifestirati nešto, jer uistinu vjerujem da su mi u prošlosti pomogli da uspješno privučem ono što sam željela.  Ružičasti kvarc je jedan od najčešće poznatih kristala i odličan je kamen za rad. Može vam pomoći da privučete ljubav u sva područja vašeg života.

Medeni kvarc je još jedan odličan kristal koji se koristi kada želite nešto manifestirati, jer pomaže da osjetite više zahvalnosti i pozitivnosti.

Važno je očistiti kristale barem jednom mjesečno, obično to radim kada je Mjesec mlad. Da biste ih očistili, jednostavno ih provucite kroz filtriranu vodu, nakon toga držite kristal u ruci i zatražite njegovu pomoć. Na primjer, s ružičastim kvarcom možete zatražiti pomoć u pronalaženju novog partnera u vašem životu.

APITERAPIJA

Dr. KAPŠ - APITERAPIJA


Liječenje pčelinjim proizvodima

Sve o svojstvima i primjenama meda, propolisa, peluda, matične mliječi, voska i pčelinjeg otrova. Savjeti za 330 bolesti, povijest, istraživanja, prevencija, terapije i recepti.

Stručna knjiga namijenjena pčelarima, liječnicima, farmaceutima, ali i svakome tko proučava primjenu prirodnih proizvoda u prevenciji i liječenju ili traži rješenje za svoj konkretan zdravstveni problem.

Tvrdi uvez, 440 stranica, format 16×24

Cijena: 351 kn - Kupi ovdje

5. Meditirajte

Također vibraciju možete podići meditacijom. Volim meditirati jednom dnevno bar  15 minuta. U tom trenutku usredotočim se na moju zahvalnost i centriram se, tako da mogu ponovno uskladiti svoje vibracije.

Kad odvojimo vrijeme za sebe i odmaknemo se od naših zauzetih rasporeda, lakše nam se vratiti u visoku vibraciju i brže privlačimo željeno.

6. Himalajske svjetiljke

Ne samo da himalajske svjetiljke čiste zrak, ove nevjerojatne svjetiljke imaju brojne zdravstvene prednosti. Imala sam jednu nekoliko mjeseci u mojoj dnevnoj sobi i volim pozitivnu energiju koju ove svjetiljke pojačavaju.

Ove svjetiljke također smanjuju kašalj i simptome astme, što znači da su korisne za cijelo domaćinstvo. Također sam ustanovila da moja svjetiljka podiže energiju kad se uključi u mojoj dnevnoj sobi i da neutralizira elektromagnetsko zračenje koje dolazi od mobilnih telefona, televizora, računala itd.

24 HIMALAJSKA LAMPA

HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 119,90 kn - Kupi ovdje

7. Bacite stvari koje vas podsjećaju na negativnost iz prošlosti

Svi mi čuvamo neke stvari iz naše prošlosti, bilo da su to fotografije, predmeti ili čak emocije, ali važno ih je otpustiti. Osobno volim raditi čišćenje bijelom kaduljom i tamjanom. Ako mi neki predmet ne donosi radost, riješit ću ga se ili ga darovati s ljubavlju da pomognem nekom drugom.

Kada se radi o emocijama, osobito ako je potrebno oprostiti, mislim o osobi ili situaciji i govorim sebi više nego što govorim drugoj osobi: “Žao mi je, volim te i sada sve otpuštam.”, a zatim volim paliti bijelu kadulju koja briše negativnost.

8. Otvorite prozore, unesite biljke u prostor i zapalite svijeće kako biste unijeli pozitivnu energiju

Vrlo je važno da unesete dijelić prirode u vaš dom. Moj dom je nekada bio jako negativno mjesto dok nisam odlučila stati na kraj tome. Htjela sam stvoriti svoje pozitivno svetište daleko od svijeta. To sam učinila tako što sam češće otvarala prozor, dopuštajući svježem zraku da cirkulira, te sam kupila više kućnog bilja kako bi moj stan djelovao više kao dom.

Svaki dan sam također palila svoje najdraže svijeće i bijelu kadulju i tamjan kako bih očistila svaku negativnu energiju u zraku i opet podigla vibraciju. Ako prakticirate takvu praksu svaki dan, to će vam postati standardna rutina, što znači da ćete trenutno znati kako se vratiti natrag u višu vibraciju kada se osjećate loše.9. Nemojte pozivati ​​toksične ljude u svoj dom

Ponekad to može biti nemoguće zbog negativnih članova obitelji ili prijatelja. Moj najbolji savjet bi bio da odete u njihov dom ili se možete sastati na nekom javnom mjestu i na taj način oni ne mogu sisati sve pozitivne energije koju ste izgradili u vašem domu.

Ako doista ne možete izbjeći dolazak toksične osobe u vaš dom, nakon toga pročistite dom bijelom kaduljom kako bi se uskladili s energijom u vašem domu.

10. Riješite se nereda

Morate prakticirati ‘proljetno čišćenje’  tijekom cijele godine, ne samo u proljeće! Nered u vašem domu je ‘otrovan’ i zamrljat će vaš um.

Potrudite se i očistite svoj dom i omogućite da u njega uđe više svjetla, na taj način će se sve činiti jednostavnijim i pozitivnijim.

26 DRVO SREĆE AMETIST

FENG SHUI DRVO SREĆE - Ametist i bakar


Vjeruje se da ovo Feng Shui drvce, isprepleteno od poludragog kamena Ametista i bakrene žice, pospješuje zdravlje, donosi harmoniju i blagostanje, što općenito pridonosi sreći i zadovoljstvu u obitelji.
Ametist je kristal zaštite, nesebičnosti, plemenitosti, spiritualne svjesnosti, ravnoteže, unutrašnjeg mira. To je kamen metamorfoze i preobrazbe. Ekstremno moćan kamen zaštitnik, visokih duhovnih vibracija. Simbol je promjene, otvara mnoge tajne života, pomaže nam shvatiti značenje snova i vizija, obogaćuje naš pogled u budućnost. Štiti od psihičkih napada, preobražavajući energiju u ljubav.

Cijena: 150 kn - Kupi ovdje

11. Postavite slike i stvari koje vas podsjećaju na dobra vremena

Tko ne voli gledati fotografije iz onih sretnih noći s prijateljima ili s vaših najnovijih putovanja u inozemstvo? Posebno se trudite staviti ove sretne, pozitivne uspomene u vaš dom kako bi odmah podigle i povećale vibracije.

Također volim imati pozitivne afirmacije i citate u svom domu, jer na taj moderan/dekorativan način podsjećate se na vašu pozitivnu moć.

Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr

Prethodna objavaTjedni horoskop 06.11.-12.11.: Najsretniji znakovi će biti Škorpion, Vaga i Jarac!
Slijedeća objavaIme – vibracija koja nas određuje
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.