Foto: pixabay.com

Vodenjaci, za vas je ovo vrlo izazovna godina kada su u pitanju emocije i ljubavni odnosi. Bit ćete pod velikim utjecajem osobnih unutrašnjih sukoba i to sve može negativno utjecati na partnerski odnos posebno tijekom veljače/februara i travnja/aprila ove godine. Pokušajte odvojiti privatan i poslovni život, jer tako ćete uspjeti sačuvati svoju vezu ili svoj brak. Potrudite se da komunikacija s partnerom budem otvorena i iskrena, jer od toga vam ovisi odnos s partnerom. Ribe, za sve vas koji ste slobodni, ovo je vrlo povoljan period da povjerujete da možete ostvariti svoje ljubavne planove. Najvažnije je da budete zadovoljni sobom, naročito od siječnja/januara do travnja/aprila, jer u tom periodu se može pojaviti vrlo interesantna osoba koja može okupirati vašu pažnju i osvojiti vaše srce.

atma.hr – 78
Ovan

Kada su u pitanju Ovnovi, vaša ljubavna situacija će biti vrlo promjenjiva tijekom ove godine. Aktiviraju se problemi iz prošlosti, naročito od siječnja/januara do ožujka/marta i zato je jako važno da znate točno što želite i da definirate vaše partnerske odnose.

Jupiter u znaku Ribe će aktivirati vaše 12. polje i donijet će vam probleme iz prošlosti koje još niste razriješili. Za sve one Ovnove koji su zauzeti, najkompliciraniji period za ljubav je početak srpnja/jula i druga polovina listopada/oktobra.

Čuvajte se sukoba koji su neminovni tijekom studenog/novembra, posebno za one Ovnove koji su slobodni ili nisu u stabilnoj vezi. Ova godina za mnoge od vas će biti prekretnica, jer će vam se vratiti osobe iz prošlosti.

Budite obazrivi kada obnavljate odnose iz prošlosti, posebno ako su u pitanju partnerski odnosi gdje je bilo velikih rasprava i sukoba. Čuvajte se ishitrenih odluka u vezi ljubavi tijekom travnja/aprila.

Bik

Kada je u pitanju ovaj zemljani znak, najveća promjena se događa jer će Sjeverni mjesečev čvor ući u znak Bika. Za sve vas ovo je veliki događaj, jer će se odraziti na emocije i na odluke u vezi ljubavi. Najvažnije je biti u skladu sa sobom i umiriti uranovsku energiju koju osjećate već nekoliko godina.

Oni koji su u vezi ili u braku, trebaju povesti računa o mogućim sukobima tijekom svibnja/maja i studenog/novembra. Izvori problema mogu biti osjećaj ljubomore od strane partnera, a na vama je da stvorite situacije gdje neće biti potrebe za ljubomorom i sukobima.

Za sve one koji su u solo varijanti, ova 2022. godina donosi im mogućnost ulaska u novu vezu tijekom travnja/aprila.

Jako je važno da budete strpljivi i tolerantni, jer budući partner može biti vrlo nesiguran i nestabilan na samom početku vašeg odnosa. Tijekom ljeta ovaj odnos može prijeći u nešto stabilnije i kvalitetnije.

atma.hr – 52
Blizanci

Za vas je ova 2022. godina vrlo opuštajuća i mirnija u odnosu na prethodnu godinu. Ljubavna i emotivna strana bit će vrlo stabilna i imat ćete osjećaj da vam se konačno osmjehnula sreća kada su u pitanju partnerski odnosi.

Za sve vas koji ste u stabilnim odnosima obratite pažnju na period ljeta i period početka jeseni, jer tada su mogući problemi na relaciji s partnerom kada su u pitanju komunikacija i razumijevanje. To se svakako sve rješava zahvaljujući vašem trudu i vašem zalaganju da sačuvate mir i stabilnost u odnosu s partnerom.

Kada su u pitanju Blizanci koji nemaju stabilnu vezu, do kraja proljeća imat će nekoliko pokušaja ali ništa neće uroditi plodom.

Za vas je najbolje da se čekate jesen, točnije listopad/oktobar, kada je moguće da se pojavi osoba iz vaše prošlosti s kojom možete obnoviti romansu i ljubavni odnos koji se može pretvoriti u zajednički život krajem godine.

Rak

Za Rakove je ova 2022. godina vrlo inspirativna kada su u pitanju ljubavni i emotivni odnosi. Sam početak godine je pod utjecajem retrogradne Venere u znaku Jarca, što Rakovima donosi osjećaj razrješavanje velikih problema iz prošlosti.

Najvažniji savjet je da se okrenete sebi i da poštujete sebe i svoje vrijeme. Mnogi Rakovi će imati osjećaj kao da nisu dovoljno voljeni i poštovani od strane partnera, samo što je to više njihov subjektivni osjećaj.

Jako je važno da radite na vlastitom samopouzdanju naročito kada je u pitanju druga polovica godine. Ne dozvolite da drugi ljudi utječu na vas ljubavni odnos s partnerom, a mnogi će se probati umiješati, posebno članovi obitelji.

Za sve one Rakove koji su u solo varijanti, početkom rujna/septembra moguć je vrlo zanimljiv susret s osobom u znaku Jarca ili Djevice. To može biti osoba koju će sresti preko posla kojim se bave i jedan vrlo interesantan razgovor može se pretvoriti u lijepu ljubavnu priču.

atma.hr – 78
Lav

Za vas je ova godina veliko rasterećenje na emotivnom i ljubavnom planu, jer Jupiter u Ribama donosi jednu stabilniju komunikaciju i potpuno razumijevanje sebe i odnosa s partnerom. Za sve vas koji ste u vezama ili brakovima, od travnja/aprila kreće mnogo bolji period što se tiče komunikacije i podrške partnera.

Tijekom ljeta su mogući planovi koji se tiču zajedničkih načina funkcioniranja. Partner će sebe mijenjati na bolje i to se pozitivno odražava na vaš odnos. Bitno je sagledati vaš odnos iz raznih kutova, jer u ovoj godini zvijezde pozitivno utječu na vaše emocije. Bit ćete mnogo zadovoljniji sobom iznutra.

Za one Lavove koji su slobodni, od ožujka/marta do svibnja/maja je jako povoljan period da započnu novu romansu ili vezu s osobom koja ulazi u njihov život naglo, iznenada, s osjećajem da se već dugo poznaju.

Vi ćete biti pomalo rezervirani kad je u pitanju nova veza odnosno novi partner, jer vas je Saturn u Vodenjaku blokirao emotivno i ljubavno tijekom 2021. godine. Pokušajte se regenerirati mnogo više i ponovo vjerujete ljudima i sebi.

banner ostvari svoje

Djevica

U ovoj godini zvijezde pozitivno utječu za sve vas koji ste u braku ili u vezi. Imat ćete jako dobre odluke i poteze u vezi partnerskog odnosa tijekom ožujka/marta i tijekom kolovoza/avgusta 2022. godine. Čuvajte se mogućih svađa s partnerom zbog loše komunikacije i partnerove potrebe da dominira posebno tijekom ožujka/marta i svibnja/maja.

A za sve one Djevice koje su slobodne, imat ćete osjećaj kao da vam ništa ne ide od ruke. Koliko god da se stvari pokreću i da je moguće da upoznate nekog kvalitetnog, u ovoj godini ljubavna situacija je vrlo nestabilna.

Tijekom ljeta je moguće da obnovite vezu iz prošlosti s osobom u znaku Ovna ili Lava, samo što to obnavljanje kontakta ide vrlo sporo i s prekidima. To može značiti da je potencijalni partner iz prošlosti u velikim životnim problemima, koje ne može tek tako lako riješiti.

Shodno tome on će tražiti vrijeme i razumijevanje, a na vama je da odlučite hoćete li mu pružiti dovoljno podrške i hoćete li ga moći dovoljno razumjeti.

atma.hr – 52
Vaga

Vi ste znak koji najviše živi za ljubav i živi zbog ljubavi tako da ćete u ovoj godini učiniti sve da i dalje razvijate svoje ljubavne emocije. Tijekom ožujka/marta i travnja/aprila mogući su jako lijepi trenutci s partnerom, partner će imati potrebu da vas pozitivno iznenadi sa svojim prijedlozima i postoji mogućnost zajedničkog putovanja tijekom svibnja/maja.

Tijekom jeseni dolazi do stabilizacije partnerskih odnosa i na vama je da budete zadovoljni sobom i svojim životom, jer će to pozitivno utjecati i na vas partnerski odnos.

U ovom periodu moguće je da ćete imati trzavice na poslu pa to može na neki način utjecati na vašeg partnera. Potrudite se da u tom periodu (tijekom studenog/novembra i prosinca/decembra) imate dovoljno vremena i za posao i za partnerski odnos.

Za sve vas koji ste u solo varijanti, tijekom proljeća postoji mogućnost da upoznate osobu, koju možete sresti preko posla ili preko kolega s vaše poslovne strane.

Taj početak može biti pomalo neizvjestan, jer ćete vi biti previše povučeni i rezervirani emotivno, a tek od lipnja/juna se emotivno otvarate i taj odnos može prijeći u ozbiljniju vezu.

banner hemp ruksak 1

Škorpion

Kada su u pitanju najstrastveniji pripadnici Zodijaka, ljubavna situacija je vrlo stabilna zbog utjecaja Jupitera u znaku Ribe. Kod vas se pokreću jako lijepe emocije kada su u pitanju odnosi s partnerom i mnogi od vas imat će velike odluke u vezi ponude braka ili mogućnost planiranja potomstva.

Najbolji periodi tijekom ove godine za planiranje potomstva ili sklapanje braka su ožujak/mart i studeni/novembar. Jupiter u znaku Ribe stvara vam osjećaj unutrašnje sreće i unutrašnjeg zadovoljstva što jako dobro utječe na sve vaše odnose koje imate, a posebno na odnos s partnerom.

Svi oni Škorpioni koji su već dugo sami ili nisu uspjeli stvoriti stabilnu vezu u prethodnom periodu, idealan period da im se pojavi stabilna veza jest period od svibnja/maja do srpnja/jula.

Jako je važno da budete dovoljno strpljivi i dovoljno tolerantni da sačekate svojih pet minuta, a u pitanju je osoba koja može imati veze s inozemstvom ili da zbog prirode posla često putuje van zemlje.

atma.hr – 78
Strijelac

Vaša ljubavna situacija je vrlo komplicirana već na početku godine. Jupiter u znaku Ribe donosi probleme iz prošlosti koje niste mogli riješiti zbog nemogućnosti da se suočite sa osjećajem odgovornosti.

Partner će biti vrlo razočaran vašim ponašanjem naročito tijekom ožujka/marta i travnja/aprila pa su mogući sukobi i problemi u komunikaciji. Ako želite izbjeći sukobe i probleme potrudite se da do ožujka/marta stabilizirate vaš odnos i da razriješite probleme koji se već nekoliko puta javljaju u istom obliku.

Kada su u pitanju slobodni pripadnici ovog znaka, u drugoj polovici godine točnije od kolovoza/avgusta, imat će mogućnost da upoznaju zanimljivu osobu koja ih može dovoljno zainteresirati.

Pošto vi volite svoju slobodu i ne date da vam je itko “otima”, veliko je pitanje hoće li se ova osoba moći uskladiti i uklopiti u vaš svakodnevni ritam života.

banner za knjige sjene prije svitanja

Jarac

Za sve Jarce ovo je vrlo bitna godina zato što se završava jedan životni ciklus, naročito kada je u pitanju tema emocija i ljubavi. Mnogi Jarci će osjetiti porast osobne stabilnosti naročito tijekom travnja/aprila i svibnja/maja.

Ovo se svakako pozitivno odražava na emotivne odnose posebno za one koji su u vezi ili u braku. Mnogi Jarci će odlučiti promijeniti mjesto stanovanja pod utjecajem želje partnera.

Za sve vas koji ste u solo varijanti, tijekom srpnja/jula je moguće obnavljanje kontakta s osobom koju ste upoznali pre par godina. To je osoba koja vam je bila vrlo bliska kada su u pitanju interesi i pogledi na svijet, ali ste se rastali na vašu inicijativu.

Mogućnost obnavljanja kontakta stvara se zahvaljujući vama i vašoj želji da ponovo vidite ili sretnete tu osobu. Tijekom rujna/septembra postoji mogućnost da s tom osobom započnete zajednički život.

atma.hr – 52
Vodenjak

Za vas je ovo vrlo izazovna godina kada su u pitanju emocije i ljubavni odnosi. Bit ćete pod velikim utjecajem osobnih unutrašnjih sukoba i to sve može negativno utjecati na partnerski odnos posebno tijekom veljače/februara i travnja/aprila ove godine.

Pokušajte odvojiti privatan i poslovni život, jer tako ćete uspjeti sačuvati svoju vezu ili svoj brak. Potrudite se da komunikacija s partnerom budem otvorena i iskrena, jer od toga vam ovisi odnos s partnerom, ali odnos sa samim sobom. Neki od vas neće uspjeti savladati svoje unutrašnje zadovoljstvo i tijekom ljeta može doći do prekida kada su u pitanju veze ili brakovi.

Za sve vas koji ste u 2022. ušli solo u emotivnom smislu, ova godina vam neće priuštiti baš mnogo opcija da upoznajete nove osobe.

Bit ćete preopterećeni poslom i svojim unutrašnjim sukobima, što znači da nećete privlačiti situacije gdje možete upoznati ove ljude. No, jako je važno da budete u skladu sa sobom, jer samo tako možete privući stabilnu i kvalitetnu osobu u vaš život.

banner za knjige prva pomoc za emocije

Ribe

Za vas je ovo vrlo uspješna godina posebno kada se radi o ljubavnim aspektima. Za sve vas koji ste u dugim vezama, od ožujka/marta kreće vrlo povoljan period koji donosi stabilne zajedničke odluke s partnerom.

Mnogi od vas će stupiti u bračne vode tijekom ljeta, a moguće je proširenje obitelji tijekom rujna/septembra i studenog/novembra. Najvažnije je da tranzitni Jupiter u znaku Riba pokreće vašu stabilnost i ispunjenje vaših snova o kojima dugo maštate. Astrološki savjet je da se posvetite boljoj komunikaciji s partnerom, posebno tijekom srpnja/jula i kolovoza/avgusta.

Za sve vas koji ste slobodni, ovo je vrlo povoljan period da povjerujete da možete ostvariti svoje ljubavne planove. Najvažnije je da budete zadovoljni sobom, naročito od siječnja/januara do travnja/aprila, jer u tom periodu se može pojaviti vrlo interesantna osoba koja može okupirati vašu pažnju i osvojiti vaše srce.

Potrudite se da budete što iskreniji i otvoreniji u komunikaciji s tom osobom, jer već tijekom ljeta postoji mogućnost da vas odnos prijeđe u nešto mnogo ozbiljnije i trajnije.

Nena Janković/astroportal.in