Foto: unsplash.com

Mjesec veljača/februar bit će prilično zanimljiv period, posebno zbog retrogradnog Merkura, ali ne brinite, energija će biti mnogo pozitivnija nego u siječnju/januaru. 9. veljače/februara očekuje nas pun Mjesec u Lavu i to samo nekoliko dana prije susreta Marsa s Jupiterom, Saturnom i Plutonom u Jarcu, što će nam donijeti velike promjene. One dobre najviše će osjetiti tri znaka Zodijaka!

atma.hr – 78
Vodenjak – Čeka vas blagoslov do blagoslova

Ipak slavite svoj rođendan, Vodenjaci! Tijekom cijelog mjeseca imat ćete razloga za smijeh. Vaš vladar Uran sada ide direktnim hodom i to je samo po sebi prednost za vaš znak.

Merkur će početkom mjeseca ući u vaše polje financija pa će se i novčana situacija popraviti.

Pun Mjesec u Lavu uzdrmat će polje ljubavi, ali će vam s tim “potresom” mnoge stvari postati jasnije i zna ćete u kojem pravcu trebate krenuti kada je u pitanju aktualni partner.

Blizanci – Sve počinje dobivati smisao

Prelazak Sunca u buntovnog Vodenjaka kroz devetu kuću donijet će olakšanje, osjećat ćete kao da ste na vrhu svijeta. Bez obzira planirate li putovanje u inozemstvo ili stručno usavršavanje, cijelo vrijeme bit ćete fokusirani na osobne ciljeve.

Vaša vladajuća planeta Merkur bit će retrogradna u vašoj kući karijere.

atma.hr – 75Iskoristite ovo vrijeme da pregledate, razmislite i ponovo procijenite svoje profesionalne ciljeve. Također je dobro vrijeme da postavite potrebne granice u poslovnom okruženju.

Vaga – Čeka vas odličan period pun uspjeha i lijepog raspoloženja

Jeste li spremni za veliki uspjeh, Vage? U veljači/februaru ćete biti u centru pažnje na nekoliko načina i to će vam odgovarati. Imat ćete jaku želju, ali i mogućnosti za humanitarni rad. Zdravlje će cvjetati.

Pun Mjesec u Lavu poljuljat će vašu kuću prijateljstva, ali to neće biti ništa loše.

Naprotiv, ovo će donijeti jasnoću u ovo područje vašeg života, a vaše nade želje i snovi će se iskristalizirati i neće biti prepreka da stignete do njih. Uživat ćete i na polju ljubavi.

stil.kurir.

atma.hr – 78
OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here