Roditelj ste i pravite djeci sendviče s onim procesuiranim, neprirodno sjajnim “sirom” u listićima? Ili ih i sami koristite za toast? Onda jednostavno morate pogledati ovaj video.

Logično je da će se pravi sir na otvorenoj vatri rastopiti zbog topline i kapati? U praksi da, ali ova žena je dokazala upravo suprotno.

Žena je izvadila komad ovog sira iz folije i pokušala ga “istopiti” pomoću upaljača, ali dogodilo se nešto potpuno neočekivano.

Dok je ovaj listić  takozvanog sira gorio, nije se topio ni kapao, već ostao krut i samo je tamnio –  kao komad plastike!!!
Ovo je poziv na buđenje! Što nam to daju? Kakvo to smeće unosimo u svoja tijela i još gore, u nježna tijela svoje djece?

Moramo zaista obratiti sve više pozornosti na svaku stvar koju unosimo u i na naša tijela, posebno u današnje doba u kojem je profit najvažniji kriterij.

Pa što je onda ovo – guma, plastika, možda najlonska kesa s okusom sira?

Jer sir – nije!


Cheese Melting Experiment by vireality
Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop za 18.06.2015.
Slijedeća objava7 biljaka za liječenje dijabetesa
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.