Plačete poslije raskida i po tko zna koji put kroz suze pjevate: “Sve mi dobro ide osim ljubavi”? Vaš emotivni život nije običan horor film u koloru, to je propalo Rimsko carstvo ljubavnih odnosa 🙂
Umišljate da vas je možda neka baba urokljivo pogledala ili strina nabacala magiju pa je to možda razlog što brinete da ćete dovijeka ostati sami? Nije zlobna rodbina tome kriva, već Zvijezde :-)!

E da ste se samo rodili nekoliko sati ranije, možda bi do sad već 2 muža promijenili i petero djece rodili, ali što da se radi, takav vam horoskop 🙂

Bik

Sebe vidiš kao jaku, samosvjesnu i ambicioznu ženu, ali muški rod u tebi vidi ženu koja je sama sebi dovoljna. Nesumnjivo privlačiš svojim šarmom i otvorenošću uma, ali onaj tko je s tobom u vezi osjeća se kao da je stalno na testu, iznova i iznova mu postavljaš nove izazove ne bi li vidjela dokle je spreman ići.

Često se osjeća kao da ste na natjecanju, jer u tvojoj prirodi je da dokažeš kako ti sve možeš bolje, pametnije i brže pa se nerijetko osjeća kao da je u tvojoj sjeni. Tvoja pričljivost mu je bila simpatična u prvo vrijeme, jer nema ništa gore od žene koja samo šuti, treperi i gleda u svog muškarca, ali ti ga stvarno pretjera.

Ti sve vrijeme pričaš, on uglavnom progovara samo kad ti hvataš zrak između dva omanja monologa. I onda se pitaš kako je tako savršenu mogao da te ostavi.

🙂
Djevica

Super je to što si ti pametna, zanimljiva, duhovita, ali to ti ne pomaže da kraj sebe zadržiš onog koga želiš. A, znaš li zašto?

Prvo glumiš kraljicu s vrha ledenog brijega, krajnje suzdržanu u pokazivanju emocija i taman kad se muškarac navikne na tvoje ponašanje, onda slijedi potpuni obrt. Pretvoriš se u nesigurnu djevojčicu.

Tijekom dana šalješ mu 163 poruke sa svim stickerima ljubavne tematike, kad ga nazoveš, šapćeš mu u uho i zvučiš kao petogodišnjakinja, a kad se vidite, skačeš na njega i cmačeš ga kao da se upravo iz rata vratio. Tebi se čini ko da su prošle 3 godine iako je u realnom vremenu to jedva 16 sati!

A ta tvoja opsjednutost kontrolom na početku mu je odgovarala, u smislu: “Ti si dama, a ja tvoj podanik”, ali ga sad to potpuno izluđuje, ali ne na način na koji bi ti željela. Zamisli da tebe muškarac svakodnevno provjerava gdje si, s kim si, što radiš, kad ćeš kući i slično pa i ti bi pobjegla od njega glavom bez obzira nakon nekog vremena, sve da ga voliš najviše na svijetu.

🙂
Vodenjak

Ti ne tražiš partnera, već izazov! Nisu ti zanimljivi, uvjetno rečeno, normalni muškarci.

Kažeš da su dosadni, ali rado bi ih proslijedila prijateljicama. Nepogrešivo uvijek odabereš tipa sa manama, a emocionalna nedostupnost uz njih ide gratis.

Na njih gledaš kao na vlastiti eksperiment – ti ih nađeš rasturene na dijelove pa bi da ih popravljaš i liječiš. Ne treba ti da ih mijenjaš i da ih kreiraš po svojoj zamisli. A na kraju balade, kad on malo dođe sebi i riješi da ode, kukaš da je nezahvalan jer si se toliko trudila da ga na noge postaviš, a on tebi tako.

Prisjeti se, je l ‘te ikad uopće zamolio za pomoć? Jedna mudra glava je rekla: “Draga, moraš biti svoj osobni heroj, jer su svi ostali prezauzeti vlastitim spašavanjem”.

Umjesto što se iz petnih žila upinješ da pomogneš muškarcima, pomozi sebi ili ćeš se dovijeka pitati zbog čega si ljepilo za budale i zašto ti se jedna te ista priča stalno ponavlja.

🙂

besnopile.rs

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 02.11.2015.
Slijedeća objavaTranzitna Venera i konjukcija Marsa do 5.11. – Konačan rez i najvažniji razgovori!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.