Želite preuzeti odgovornost za svoje zdravlje i život umjesto da ga predate na milost i nemilost doktorima, bolnicama i farmaceutskoj industriji? U ovom kratkom i informativnom članku pročitajte kako.

Prije svega možete početi ciljano koristiti internet kako bi pronašli odgovore i alternative: dobro proučite (i primjenite) preventivne tehnike, saznajte za ostale načine liječenja, raspitajte se za prirodne lijekove… U internetskoj eri je naprosto nedopustivo biti u neznanju… Pronaći ćete mnoštvo tekstova i videa koji u tančine govore kako izbjeći riskantne operacije i sumnjive lijekove alternativnim i prirodnijim metodama te uvođenjem promjena u životni stil.
Kompilirali smo 10 zapovijedi za optimalno zdravlje koje su zaključak svih metoda, stvari koje su uvijek bile i ostale vječna i univerzalna istina, bez obzira kakva „čuda“ svakodnevno izbacuje moderna znanost. Uklešite ih dobro u svoje umove, isprintajte ih i svugdje polijepite te živite po njima što više možete:

  1. Jedite zdravo: prirodno, cjelovito i umjereno u skladu s vašim tjelesnim tipom, konzumirajte zdrave masnoće, jedite što više sirovog, što manje životinjskog i prerađenog te se uvijek zahvalite Vrhovnom Biću na hrani.
  2. Pijte puno čiste vode.
  3. Držite stres pod kontrolom; popustite perfekcionističke i kontrolorske uzde i opustite se, ne shvaćajte ništa fatalno i preozbiljno te se smijte često, a ponajviše sebi – sve je prolazno.
  4. Svakodnevno vježbajte, duboko dišite, boravite u prirodi.
  5. Dovoljno se izlažite suncu.
  6. Ograničite koliko možete svoju izloženost toksinima u kući, na poslu i okolici.
  7. Dovoljno spavajte; ni premalo ni previše.
  8. Družite se s pozitivnim i duhovnim osobama koje vas inspiriraju, imajte raščišćene odnose.
  9. Potičite mozak na samoanalizu, učenje i kreativnost kroz cijeli život.
  10. Bavite se duhovnošću.Prethodna objavaSizifobija
Slijedeća objavaMoć pravog znanja
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.