Nikola Đurđević, jyotishi (vedski astrolog) i numerolog.

Nikola Đurđević od 1988. proučava i studira vedsku filozofiju, a usavršavao se u Stockholmu (Švedska), Jandelsbrunnu (Njemačka), Mayapuru (Indija, Bengal), Vrindavanu i Radhakundu (Indija, Uttar Pradesh). Zbog svog predanog proučavanja i poučavanja vedske filozofije i teologije, 2011. god. od ISKCON-a (Inernational Society for Krishna Consciousness) i “Centra za Vedske studije” iz Zagreba dobiva počasnu titulu profesora Gaudiya vaishnava vedske filozofije.

Autor je i brojnih članaka i eseja na temu samorazvoja, numerologije, astrologije, a do sada je napisao i tri knjige iz spomenutih područja. Bio je i urednik nekoliko časopisa kao što su “Ezoterikus” i “Liječenje biljem”.

Trenutno studira Jyotish (vedsku/indijsku astrologiju) prema stručnom programu ACVA-e (American College of Vedic Astrology), Sedona (SAD). Učitelj i mentor mu je poznati američki vedski astrolog, V. P. Manley.

U slobodno vrijeme bavi se slikanjem i digitalnom umjetnošću (možete pogledati njegovu umjetničku stranicu na linku Nikola Durdevic – FineArtAmerica). Živi i radi u Zagrebu.

Djela:

• “Je li reinkarnacija mit ili zbilja?” – Nikola Đurđević i Krunoslav Đurđević (Nova stvarnost – Zagreb, 2001.)
• “Karma i slobodna volja” (Nova stvarnost – Zagreb, 2007.)
• “Priče iz Indije” (Privatna naklada – Zagreb, 2010.)
• “Numerologija: 12 Glavnih životnih lekcija“ (Harša – Bregana, 2013.)

Službena stranica http://jyotish-vedska-astrologija.com/

Prethodna objavaU Meksiku počeo ‘smak svijeta’
Slijedeća objavaBez pravilne prehrane, lijek je beskoristan – s pravilnom je nepotreban!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here