Tijekom kolovoza, 2 horoskopska znaka očekuju velike promjene – u privatnoj, ali i u profesionalnoj sferi!

atma.hr – 52
Položaj planeta donosi sjajne prilike mnogim horoskopskim znakovima, ali pojedini su na svojoj koži već osjetili dolazak promjena. U privatnim odnosima mnogih, ne štima sve kako treba, ima dosta trzavica, nerazumijevanja, preispitivanja… Dok na poslu jedni napreduju, drugi čekaju svog šanse… Evo koja dva znaka horoskopa čekaju najveće promjene tijekom kolovoza!

Rak

Nakon perioda u kojem gotovo ništa nije ispalo onako kako ste željeli i planirali, dobit ćete novu šansu da unesete neke promjene u svoje živote.

Na poslu vas čekaju neobična iznenađenja, kao i od strane obitelji.

Ako ste slobodni, imate priliku da upoznate dobru i plemenitu osobu koja će vam sigurno promijeniti život. To može biti osoba koju već poznajete i srećete na nekim skupovima ili događajima, ali niste je do sada uzimali u obzir kao potencijalnog životnog partnera.

Rakovi koji su u vezi, u opasnosti su da se udalje od životnog partnera, bez jasnih objašnjenja. Tako da Rakove generalno očekuje dosta ozbiljnih promjena na osobnom planu i neće sve biti pozitivne.

je u privatnoj sferi turbulentno, na poslu ja sve u najboljem redu, a pojedini predstavnici znaka će dobiti šansu da prijeđu na novo radno mjesto.

atma.hr – 52
Vaga

Za rođene u ovom znaku, stiže puno iskušenja, a neka od njih će utjecati na njihove odnose.

Ovo može značiti kraj jedne divne i višegodišnje veze jer su iskušenja prevelika i sve što nije dovoljno jako, neće imati šansu da opstane.

S druge strane, pojedine Vage će moći ponovo oživjeti  uspavane strasti, ali samo pod uvjetom da su obije strane voljne potruditi se.

Usprkos činjenici da će u privatnom životu biti poteškoća, u profesionalnom smislu, Vaga će se moći udaljiti od svega što je ometa, sputava, usporava, od svih negativnih ljudi koji joj oduzimaju energiju.

Izvor: Sensa