pixabay.com

Večeras nije običan pun Mjesec, već onaj koji stručnjaci nazivaju – Žalosni Mjesec. U različitim društvima zovu ga i Snježni i Magloviti Mjesec, a njegova pojava označava definitivni kraj jeseni i početak zime.
Prema starim “paganskim” vjerovanjima, pojava žalosnog Mjeseca označava i početak nekakve evolucije i promjene. Kada on zasija na nebu, krajnje je vrijeme da sve staro ostavite iza sebe i oslobodite se “repova” prošlosti koji vas sprječavaju da se otisnete u budućnost, prenosi HelloGiggles.com.

To je pravi trenutak kada se treba osvrnuti i analizirati sve događaje iz protekle godine i “očistiti” sebe na svim razinama, što podrazumijeva i emocionalne nedoumice, materijalne dugove i neraščišćene odnose.

Ako želite u sebi probuditi “čarobnjaka” koji ima kontrolu nad svojim životom i emocijama, postoji nekoliko stvari koje treba učiniti kako biste očistili sebe, a Žalosni Mjesec je pravo vrijeme za to.

Kao prvo, razmislite o brigama i problemima kojih se želite osloboditi. To može biti nešto jednostavno poput toga da ste npr. kupili nešto što vam nije potrebno ili malo kompliciranije stvari poput raskida emotivne veze. Za obje stvari postoje rješenja – prodajte nepotrebnu stvar i krenite u potragu za novom ljubavlju!

Ritual koji se preporučuje za vrijeme žalosnog Mjeseca je sljedeći:

Svoje brige zapišite na papirić i ubacite u čašu vode.

Kako voda briše trag olovke, tako će Žalosni Mjesec obrisati i vašu brigu – kaže staro pagansko vjerovanje.

Ostavite vaše brige da tu izblijede.

Zamislite kako vaše brige odlaze s kišom u odvod, niz ulicu, daleko od vas.
Kada završite s tim, zapišite na papir popis novih navika i potreba koje želite usvojiti ili ispuniti tijekom sljedeće godine.

Kad ih ispišete, zakačite ovu listu na mjesto na kojem ćete je svaki dan vidjeti, poput hladnjaka, automobila ili ogledala.

Preporuča se i da nabavite kamen topaz, tirkiz ili lapis lazuli, jer su oni simboli Žalosnog Mjeseca, a trebali bi da vam pomoći da vam se zapisane želje ispune.

Večeras i sutra polako otvarajte svoje srce i oprostite nekome, pronađite mir i oslobodite se svih briga koje su vas mučile tijekom prethodne godine.
Pružite sebi šansu da se osjećate promijenjeno.

Na samom kraju, pogledajte u Žalosni Mjesec. Povjerujte da on zaista baca svjetlo na sve vaše tamne misli, čisti ih i osvjetljava vam put u bolju budućnost.

HelloGiggles.com

stil.kurir.rs

Prethodna objavaRegresoterapija – Iscjeljenje u prošlom životu
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 26.11.2015.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.