USPORI, OSLUHNI, OSJETI PULSIRANJE ŽIVOTA

Drage žene,
pozivam vas na besplatni ogledni sat u četvrtak 4.svibnja u 20.00-20.40

Non linear movement metoda (NLMM) je praksa utjelovljenja (engl. embodiment) u kojoj kroz spontani pokret uranjaš u sebe i osluškuješ svoje tijelo. Na prvi pogled djeluje kao neka vrsta plesa na podu, ali ovdje ne slijedimo ritam muzike nego koristimo urođenu sposobnost tijela za iscjeljenje, pa ga puštamo da se slobodno kreće s onim što osjećamo.

Naše tijelo ima veliku mudrost, pa kad bi dopustile da nas i tijelo vodi (a ne samo um), živjele bi puno opuštenije!
Umjesto toga, kultura u kojoj živimo cijeni logičko razmišljanje i intelekt, pa smo istrenirane da se odvajamo od tijela i dižemo svu energiju u glavu (u razmišljanje), što nam uzrokuje puno briga, stresa i gubitak vitalnosti.

Utjelovljenost je spuštanje pažnje u tijelo i učenje jezika tijela, a taj jezik podrazumijeva
osjećanje tjelesnih osjeta, emocija i misli (koje se reflektiraju na tijelo).

Kroz prakse utjelovljenja (kao što je NLMM) ponovno budimo mudrost tijela, jer ovdje ne napuštamo tijelo nego idemo dublje u sebe, u tijelo, i otkrivamo što je prisutno.

NLMM nas uči da usporimo i budemo duboko intimne sa sobom, u jednostavnosti sadašnjeg trenutka, bez otpora prema bilo čemu što osjećamo.

I onda kad kroz praksu probudimo tijelo i našu sposobnost osjećanja, i kad si dopustimo da budemo takve kakve jesmo, unutar nas otkrivamo cijeli novi Svemir koji je živ i pulsira u Radosti i Ljubavi ♥

Praksa je jednostavna, dobit ćeš sve potrebne upute i vodstvo, a s obzirom da radimo s ugašenom kamerom imaš potpunu privatnost da se slobodno izraziš na koji god način ti odgovara!

Sve dodatne informacije pogledaj na linku:
https://www.shakti-lila.com/prakse-utjelovljenja-%C5%BEenske-energije/

Za besplatni ogledni sat preko zoom-a se možeš prijaviti na:
[email protected]
098 520 172

Voditeljica:
Nikica Vlaho, certificirana učiteljica Non linear movement metode.

Veselim se tvoje dolasku 🙂