Radionice kuhanja održavaju se većinom utorkom od 17:30-19:30 na sljedeće datume (utorak ili četvrtak). Prva radionica održat će se 8.10. (utorak) na temu “Kesten i bundeva”.

DATUMI OSTALIH RADIONICA KUHANJA:

atma.hr – 45

  • 26.11. (utorak) „Nutricionistički tanjur prema načelima Ayurvede“-tanjur koji sadrži svih 6 okusa za balansiranje svih 3 dosha; začini kao modulatori okusa i metabolizma; ravnoteža proteinskih namirnica (mahunarke, žitarice, povrće)
  • 10.12. (utorak) „Blagdanska jela od batata“– od priloga do kolača; slastice od batata;  purica bez mesa s batatom; Irenina, a ne francuska salata s batatom za blagdane
  • 16.1. (četvrtak) „Postblagdanski detox“-potaknuti rad jetre i bubrega za eliminaviju toksina putem crijeva nakon blagdanskog prejedanja; složenac od kiselog kupusa na nov način; sok od ppovrća; detox juha
  • 11.2. (utorak) „Balansiranje metabolizma uz začine“-ayurvedski pristup začinima; ljekovita moć začina u organizmu; svakodnevna primjena začina u kuhinji
  • 10.3. (utorak) „Zeleno za krv“– zeleno kroz uzgojeno i samoniklo bilje; sok; zelena palenta;  proljetno varivo od samoniklog bilja
  • 14.4. (utorak) „Rižoto na 100 načina“-rižoto kroz različite kulture; curry, maslinovo ulje i češnjak
  • 12.5. (utorak)  „Salate kao glavno jelo“-kako u salatu uključiti sve makronutrijente i sirovo povrće koje probavni sustav može razgraditi; nutricionistički pristup priremi salata
  • 9.6. (utorak)  „Popečci i burgeri bez mesa“-za sve ljubitelje burgera koji misle na svoje zdravlje; otkrivanje novih okusa i načina pripreme burgera bez opterećivanja probavnog sustava
  • 7.7. (utorak)  „Sladoled i ljetni deserti“-uživanje i rashlađivanje uz niskokalorične, a ukusne ljetne deserte; deserti koji ne izazivaju nagle oscilacije šećera u krvi i čuvaju vaše raspoloženje i figuru

Ayurvedu (na sanskrtu „znanost o životu“) kao drevna indijska medicina i nutricionizam kao mladu znanost spojili smo i pretočili u radionice kuhanja. Nekada u teoriji zvuči komplicirano kako i koje namirnice kombinirati, koje su veličine porcije, koji začini se dobro slažu i pridonose našoj probavi, ali kroz praksu stvari postaju jednostavnije.
Ayurveda nas uči kako na čovjeka gledati holistički i pomoći mu na prirodan način, a nutricionizam nas uči kako da naša prehrana bude izbalansirana mirko i makrno nutrijentima. Ključ je u raznolikosti, umjerenosti, kombinaciji i ravnoteži. Ako želite naučiti pripremati jela koja ne zahtjevaju puno vremena, a čuvaju vaše zdravlje prijavite se na našu radionicu kuhanja. Osim što sudjelujete u pripremi samih namirnica i u procesu kuhanja, svaki polaznik dobiva listu s receptima, uključen je u interaktivnu edukaciju tijekom kuhanja te, naravno, konzumira pripremljena jela.

Cijene:

  • pojedinačna radionica170 kn
  • ZA NAŠE POLAZNIKE: Prirodno mršavljenje 100 kn/radionica; za polaznike yoge-20% = 135 kn
  • za nezaposlene, studente, umirovljenike – 20% = 135 kn

Paketi – plaćanje po paketu unaprijed:

  • 3 radionice = 150 kn x 3 = 450 kn, umjesto 510 kn
  • 7 radionica= 130 kn x 7 = 910 kn, umjesto 1190 kn
  • 10 radionica = 110 kn x 10 = 1100 kn, umjesto 1700 kn

Adhara 
+385 99 331 4304
[email protected]
http://adhara.hr
Antunovac 27,10000 Zagreb

POVEZANI TEKSTOVI

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.