atma.hr – 45

Radionica “Novi početak” je susret onih koji iskreno tragaju za svrhom svoga postojanja, onih kojima je dosadilo živjeti priče koje su im unaprijed napisane, ili ukratko, onih koji žele biti uistinu slobodni.

Ako imate problem sa samopouzdanjem, poteškoće pri komunikaciji u poslovnom i privatnom smislu, ako ste previše uplašeni od pomisli na budućnost, financije, karijeru i život općenito, tada morate znati da je sve to uzrok negativnih podsvjesnih obrazaca. To se neće promijeniti ukoliko sami ne poduzmete određene korake, međutim koji su to koraci i kako ih učiniti !?

Upravo to ćete naučiti u ovoj radionici, koja će biti veoma zanimljiva, edukativna i lako razumljiva u isto vrijeme.

Mjesto održavanja…

Od 13. do 16. Prosinca, u mjestu Mala Ludina ( 60 km istočno od Zagreba ), u prekrasnog ambijentu imanja ‘Moslavačka priča Holiday Homes’, održati će se ovaj jedinstveni susret duša koje su žedne istine. Ako želite spoznati dublju istinu o sebi i životu općenito, tada je ova radionica upravo to što trebate.

Moslavačka Priča’

Budite dio ove priče, provedite vikend u ugodnom društvu, sjedeći uz kamin i upijajući znanje koje će vas osloboditi mnogih zabluda koje u sebi nosite, a koje vas sputavaju u vašoj osobnoj sreći. Vjerujte mi, bez obzira u kojoj ste životnoj dobi, vi još imate mnogo toga za naučiti, baš kao i ja.

Poklonite sebi četiri dana Tišine, četiri dana kontemplacije nad istinskim životnim vrijednostima. Obogatite svoju dušu istinskim znanjem i odmorite svoje tijelo u prekrasnom ambijentu koje je okružen isto tako prekrasnom prirodom.

Ova četiri dana će vam pružiti istinski odmor, kako za vašu dušu, tako i za vaš um i tijelo. Uz jutarnja i večernja okupljanja, meditacije, čajanke, šetnje i razgovore koji obogaćuju dušu, imati ćete i vrijeme za povlačenje u tišinu kako bi mogli kontemplirati nad znanjem koje ste upravo primili.

‘Čarobna šuma i povezivanje sa prirodom’

Ja osobno volim reći kako je osnova Duše njena sloboda, pa stoga svoje djelovanje ne želim ograničavati određenim programima. Prave životne vrijednosti poput ljubavi, sreće i blagostanja su uvijek spontane, njih ne možete uokviriti u nekakav patent. Upravo takva će biti i ova radionica, prije svega spontana, otvorena i puna mogućnosti.

Drugim riječima, ono što vam želim prenijeti nije nešto što sam naučio čitajući knjige, već nešto što sam izgradio u sebi u posljednjih 12 godina samoispitivanja, promatranja i proučavanja sebe koje je prvo rezultiralo velikom unutrašnjom transformacijom, a zatim i onom u mome životu.

‘Ono što promatramo ispred sebe jeste odraz onoga što u sebi hranimo’

Život je priča koju sami pišemo, barem bi tako trebalo biti. Međutim, često se događa da su naše priče već odavno napisane od strane drugih, i mi sada nesvjesno pratimo poglavlja koja nas vode svukud, samo ne tamo gdje želimo biti.

Naša podsvijest je ispisana tuđim strahovima, tuđim očekivanjima, tužim željama i svačim nečim što smo pokupili od okoline u kojoj odrastasmo ( kultura, tradicija, društveni status itd. ). Živeći po tim nametnutim obrascima mi smo u velikoj mjeri izgubili sebe, a samim time slobodu i radost življenja.

Stoga vas pozivam da donesete odluku koja će označiti početak velike promijene u vašem životu, odluku da napokon krenete svoju energiju ulagati u svoj osobni napredak, svoju osobnu sreću, umjesto da se predajete svojim strahovima i da živite ono što mislite da morate, ono što vam se nameće kao ‘standardna’ svakodnevnica.

Znanje koje donosi slobodu, radost i bogatstvo svih oblika je oduvijek u nama, potrebno je samo da ga dotaknemo svojim umom. A upravo to je ono što ćete naučiti u ova četiri dana ( 3 noćenja ) koliko traje radionica.

Što vam donosi ova radionica…

atma.hr – 45

Znanje koje ćete primiti kroz ovu radionicu će vas najprije vratiti vašoj suštini, to jest razgolititi će vaš lažni identitet i otkloniti mnoge prepreke koje sputavaju vaš osobni napredak.

Ono što vam sa sigurnošću mogu reći jeste to da ćete se osloboditi mnogih površnih strahova, a za one duboke strahove ćete dobiti znanje koje će vam donijeti hrabrost za unutrašnje suočavanje sa onim čega se najviše plašite.

U svakom slučaju, ako budete prisustovali ovoj radionici doživjeti ćete radikalnu transformaciju u svakom aspektu svoga bića. Ne zato jer ja posjedujem neku posebnu moć, već zato što ću vam pokazati tu moć u vama. Ono što čovjek nosi u sebi je nemoguće opisati riječima, to morate doživjeti, a upravo to je cilj ove radionice.

Dobrobiti radionice:

 • Otkrivanje podsvjesnih patenata
 • Čišćenje podsvijesti
 • Otklanjanje strahova
 • Sposobnost slušanja intuicije
 • Oslobođenje od negativnih misli
 • Postizanje kontrole nad egom
 • Ispravno shvaćanje meditacije
 • Odvajanje od misli i emocija
 • Sposobnost odabira emocija i misli
 • Dublje shvaćanje svoje prirode
 • Oslobođenje od nepotrebne patnje

Tko sam Ja ( o meni ) ….

Predstavljanja su uglavnom nedostatna onoga što čovjek uistinu jeste iz razloga jer riječi nikada ne mogu izraziti ono što čovjek u sebi nosi. O nama nikada nebi trebale govoriti naše riječi već naša dijela, a upravo zbog toga volim sebi često da kažem onu Gandhijevu koja veli: ‘Budi promjena koju želiš vidjeti u svjetu’.

Uglavnom, ja sam tragalac za istinom, ronilac koji roni duboko u svoje dubine ne bi li u njima dotaknuo svoju suštinu. Volim mir i unutrašnju tišinu, volim istinu, osmjeh i radost u srcima ljudi.

Imao sam tu milost da u trenucima kada sam mislio kako ću napustiti ovaj svijet doživim nešto što mi je promjenilo život, da spoznam svoju Dušu i da u Njoj upoznam Boga. Od tada moj život biva posvećen samo jednome cilju – oslobođenje od iluzije prevarenog uma.

U posljednjih 12 godina došao sam do mnogih spoznaja uslijed kojih sam u potpunosti transformirao svoj život, a najviše me veseli pomisao da je sve to tek početak.

Prije 12 godina bio sam na rubu životne katastrofe, ovisnik o drogama bez ikakve perspektive i cilja u životu. Zbog siromaštva, pothranjenosti i neuglednog izgleda imao sam osjećaj manje vrijednosti i bio sam apsolutno nesiguran u sebe. Moja spoznaja o životu nije bila nimalo lijepa, a sam život mi je bio ispunjen problemima.

Međutim, u sebi sam pronašao znanje koje je u potpunosti transformiralo mene kao osobu, a samim time i moj život. To znanje sada želim podjeliti s vama, to jest želim vas dovesti do istog toga znanja koje se u vama nalazi.

Svojim iskustvom želim ukazati na sve one nepravilnosti u našim životima koje smo prihvatili kao osnovu života i na sve one laži koje smo prihvatili kao činjenice. No iznad svega moje učenje je vid komunikacije pomoću koje iznosim ono što otkrivam u tišini svoje Duše, a to vjerujte mi može donijeti veliko bogatstvo u vaš život.

No neka naš susret i naše upoznavanje bude spontano iskustvo, jer uvijek je najbolje iskustvo ono u koje ulazimo bez očekivanja. Dopustimo neka trenutak susreta iznese svoju istinu…

Cijena učešća….

atma.hr – 45

Cijena ovisi o onome što izaberete, a na izboru su vam tri opcije; tri noćenja sa doručkom, polu pansion, puni pansion ili ona meni najdraža opcija, a to je da sami sebi pravimo zajedničke objede, jer svaka kuća koja nam je na raspolaganju ima kuhinju sa svim potrebnim elementima. Smisao ovoga susreta svakako nije gastronomski, već samospoznaja, tako da je hrana nešto što će vam biti najmanje opterećenje ova četiri dana.

Jedina stvar koju ja zahtijevam od vas je to da se pripremite na četiri dana bez konzumiranja mesa i alkohola.

Moja preporuka ja stoga da učinimo ovaj vikend što jednostavnijim, jer upravo jednostavnost i sloboda koju nam ona donosi jeste jedna od tema o kojim ćemo govoriti. Dođite slobodnog i otvorenog uma, ako želite ponesite si nešto što bi volili skuhati za sebe i druge, no uglavnom nemojte brinuti o hrani. Nećemo biti gladni, iako svjesna glad nije loša, dapače ona ima mnoge benefite za naše tijelo.

Moje sobno iskustvo koje sam davno stekao radeći i živeći u restoranu jeste to da ta mjesta nemaju dobru energiju, jer svi mi znamo koja energija je potrebna da bi komad mesa završio na tanjuru. Kako bi istinski doživjeli smisao ove radionice i kako bi dobili njen puni doprinos, potrebno je da se poštedimo tih energija. A ujedno to će vam biti prilika za vježbanje samokontrole koja je neophodna na putu samospoznaje.

Dakle cijene;

 • Cijena same radionice bez uključene hrane iznosi 1100 kn ( 148 eura )
 • Cijena sa doručkom iznosi 1150 kn ( 155 eura )
 • Polu pansion iznosi 1250 kn ( 168 eura )
 • Puni pansion iznosi 1350 kn ( 182 eura )

Svi Vi koji ste zainteresirani za učestovanje u radionici, možete slati prijave na [email protected] . Prijave i uplate se mogu izvršiti najkasnije do 29.11. Podate za uplatu dobiti ćete putem emaila nakon što pošaljete prijavu.

Imajte na umu da je radionica ograničena na 20 sudionika, tako da ako ste iskreno zainteresirani, možda bi bilo dobro da ne čekate dugo sa prijavom.

Veselim se našem susretu, upoznavanju i druženju…

Srdačno Vaš

Anđelko Katinić

Namaste

https://samospoznaja.site/novi-pocetak-radionica-13-16-prosinca-zaronite-u-svoju-dubinu-i-u-sebi-spoznajte-izvor-srece/