FIT 3D SCAN – za samo 35 sekundi skeniranja i 4 minute procesuiranja saznajte trenutno stanje vašeg cijelog tijela!

Naše tijelo se mijenja sa godinama, znate i vi sami.

Kako starimo, postajemo niži, debljamo se pa mršavimo pa se opet debljamo..

Borba za dobar vanjski izgled traje cijeli život.

Zaboravljamo, nažalost, na naš unutrašnji izgled tijela, jednostavno ga zaboravljamo…

atma.hr – 45

Tu nastaje velika greška jer unutrašnji izgled tijela je jako bitna stavka budući da tu mogu nastati različiti zdravstveni problemi kao što su pretilost, dijabetes, visoki /niski tlak, osteoporoza, ekstruzija, protruzija, hernia diska… i to je samo kratki niz što može se pojaviti.

Prije smo mjerili svoj struk i bedra ručno koristeći metar i vagu.

Nova generacija može nam pružiti nove standarde Fit 3d Scan koji će samo za 35 sekundi skeniranja i 4 minute procesuiranja pokazati Vaše trenutno stanje cijelog tijela, kako se kaže ‘od glave do pete’. Sadrži veliki broj mjerenja: zglobovi, obilježja, volumen, površina, konture te analiza držanja tijela, kompoziciju tijela te procjenu oblika tijela, nepravilnosti kralježnice, dužina nogu (kraća-dulja) skolioze, kifoze, lordoze (% iskrivljenja), što je jako bitno za djecu u razvoju. Ovaj napredan aparat može utvrditi stanje djece bilo koje dobi jer nema kontraindikacije i zračenja.

Fit 3d scan sadrži jake termokamere za detaljnu pretragu svih tkiva tijela (organskih i fizioloških) te mjerenje upala i temperature svakog dijela tijela.

Najbitnije od svega je da kada uočimo promjene da ih pratimo, u čemu nam pomaže Fit 3d scanner.

Ja kao specijalist za Kinesku medicinu, kiropraktiku i terapiju, između ostalih dijagnostičkih procedura, utvrđujem pravo stanje preko Fit 3d scanna.

Nikad nije kasno obratiti pažnju na svoje tijelo. Osluškujte u kojem je stanju i što vam poručuje i koje su to potrebe, emocije, u kojima se nalazi.

Jednostavno brinite se o sebi.

Ivan Porobija


lakat 1 lakat 2
Klikni na sliku za uvećanje